Architect

Samenwerken met architecten

Projectinrichting

Betaalbare projectinrichting begint met goed inkopen

Inkopen is een vak apart. Havic werkt rechtstreeks samen met diverse (internationale) fabrikanten die kwalitatief hoogwaardige producten produceren voor een scherpe prijs. Door deze manier van werken worden prijsverhogende tussenschakels als groothandels en importeurs overgeslagen waardoor Havic een scherp tarief kan hanteren en snel en flexibel kan leveren.

Projectinrichting
 
Projectinrichting

Architecten: het interieur van uw opdrachtgever is het visitekaartje van het bedrijf

Voor de juiste indruk bij elke bezoeker van de organisatie, is het belangrijk dat het interieur de sfeer uitstraalt die past bij de organisatie. Daarom werken wij regelmatig samen met architecten. Zij ontwerpen graag een voorstel op basis van uw input, of denken mee met de door u gewenste uitstraling. Alles wordt perfect op elkaar afgestemd!

Projectinrichting
Projectinrichting

Voelen, kijken en uitproberen

Bij de selectie van het juiste meubelstuk blijft de showroom toch onmisbaar. Het ervaren van de kwaliteit en het zitcomfort is zeer belangrijk bij de aankoop van nieuw meubilair. Voor het selecteren van de juiste materialen is het prettig om deze in het echt gezien te hebben. Wij maken graag een afspraak met u in een van onze showrooms.

Advies op functioneel en ergonomisch vlak

Veel medewerkers brengen per dag behoorlijk wat tijd door aan hun bureau. Hierdoor is het belang van ergonomie en goede verstelbaarheid steeds meer van belang. Onze adviseurs helpen u graag bij het selecteren van het meest geschikte meubel. Bij producten zoals bijv. bureaustoelen en conferentiestoelen is het zitcomfort ook erg belangrijk. Wij zetten deze meubels graag op proef zodat u zeker weet dat deze zullen bevallen.

Projectinrichting

Wij staan achter onze kwaliteit

Aangezien Havic haar producten rechtstreeks inkoopt en produceert bij de fabrikanten hebben wij grote invloed op het kwaliteitsniveau. Omdat wij achter onze kwaliteit staan geven wij op nagenoeg de gehele collectie 5 jaar garantie. Dus mocht er onverhoopt een toch een defect ontstaan, dan komen wij direct langs om het euvel te verhelpen.

Projectinrichting

Vooraf een goed beeld van de uitstraling

Veel mensen vinden het lastig om een beeld te vormen van de toekomstige uitstraling, en of het allemaal wel zal passen in de ruimte. Wellicht dat u zelf al de nodige tekeningen heeft gemaakt. In dat geval kunnen we in samenwerking en op basis van deze tekeningen onze producten toevoegen zodat de opdrachtgever een goed beeld krijgt van het project.

Projectinrichting

Samenwerking met een architect

De combinatie van uw en onze gedeelde ervaring op projectniveau en onze kennis op productniveau is een perfect match om een project te doen slagen. De eerdere samenwerkingen met architecten heeft ons geleerd dat door elkaar aan te vullen en van elkaar te leren de mooiste projecten gerealiseerd worden.

Projectinrichting
Neem contact met ons opGratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370