Hoe zorg ik voor akoestiek in de werkruimte?

De kantoren van nu worden veelal ingericht met open ruimtes wat kan zorgen voor geluidsoverlast onder de werknemers. Dit kan worden opgelost met een goede akoestiek in de ruimte.

Tegenwoordig wordt steeds meer gewerkt in open kantoorruimtes. Dit kan zorgen voor (te veel) geluidsoverlast waardoor werknemers afgeleid kunnen worden. Om een rustige en prettige werkomgeving voor uw werknemers te creëren in een open kantoorruimte is het belangrijk om te zorgen voor voldoende akoestiek. Door gebruik te maken van diverse (kantoor)meubelen die bijdragen aan de akoestiek in de ruimte kan geluidsoverlast worden teruggedrongen.

Focusplek

Een focusplek, het woord zeg het al, geeft je de mogelijkheid om een plekje voor jezelf te creëren en je volledig op jezelf te focussen. In een open kantoorruimte biedt de afgesloten ruimte van de focusplek de optimale oplossing tegen geluidsoverlast van andere werknemers in de ruimte.

 

Hoge vergadermeubels

Hoge vergadermeubels geven werknemers de ruimte om zich terug te trekken en in alle rust met elkaar te overleggen. De hoogte en het materiaal van deze meubels voorkomt het nagalmen van geluid in open ruimtes. Naast de akoestische eigenschappen zorgen deze meubels ook voor een visuele afscheiding in de ruimte.

Akoestische schotten

Met akoestische schotten kunt u ervoor zorgen dat u de akoestiek in de ruimte kunt controleren. De schotten uit onze Leaf serie geven akoestische schotten een hele nieuwe dimensie. Met de fraaie uitstraling zijn ze niet alleen een plezier voor het oog, maar uiteraard dragen ze ook bij aan de akoestiek van de ruimte.

Meer weten over akoestische werkruimtes? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze werknemers helpen u graag.

 

 

 

 

 

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370