De juiste inrichting voor je bedrijfskantine

De bedrijfskantine: een plek van rust, ontspanning en even-geen-werk. En wist je dat een rustmoment tijdens de pauze, de productiviteit na de pauze verhoogt? Met een frisse dosis energie gaan je medewerkers weer aan de slag. Daarnaast verhoogt het ontspannen in een sfeervolle en prettige kantine de tevredenheid van je medewerkers. Zorg dus voor een kantine die écht uitnodigt om te pauzeren. Met deze 4 tips wordt dit een makkie!

Geef de kantine een eigen karakter

Door de bedrijfskantine een totaal eigen uitstraling te geven, zorg je er voor dat je medewerker ook echt het gevoel hebben dat ze even weg zijn van het werk. Daarnaast mag een kantine er gezelliger, informeler en comfortabeler uitzien dan de werkplekken.

Even weg van de werkplek

Zorg er daarnaast voor dat de kantine van jouw bedrijf verwijderd is van de werkplekken. De medewerkers hebben geen zicht op hun werkplek. Pas dan kunnen zij optimaal genieten van de nodige afleiding

Wissel hoge en lage tafels af

De ene collega zit graag, de ander staat liever. Zorg bij je keuze in kantinetafels voor zowel hoge als lage tafels. De hoge tafels kun je eventueel voorzien van barkrukken, maar laat vooral ook ruimte voor hen die graag staand willen eten.

Stimuleer de communicatie

Met een open kantine-inrichting stimuleer je de onderlinge communicatie van je medewerkers. Kies bijvoorbeeld voor een grote kantinetafel, waar je medewerkers met velen aan kunnen zitten. Een grote, ronde tafel nodigt uit om gezellig aan te schuiven. Kies je liever voor rechthoekige tafels? Zorg er dan voor dat je hier met minimaal 6 personen plaats kunt nemen.

Advies nodig voor de inrichting van je bedrijfskantine? Onze specialisten staan voor je klaar.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370