De kantoor interieurtrends van 2021

De trends van 2021 voor een schitterend kantoorinterieur

Je bent al tijden aan het nadenken over de inrichting van je kantoor. Het voelt als een blok aan je been en je hebt totaal geen idee hoe je je kantoorinrichting vorm wilt geven. Je wilt immers dat iedereen je kantoor een prachtplaatje vindt. Weet jij dan wel wat de trends zijn op het gebied van kantoorinterieur in 2021? Met onze handige tips weet jij binnen de kortste keren je kantoor om te bouwen naar of in te richten als een inspirerende werkomgeving.

Organische & ronde vormen

Aangezien we bij Havic Kantoormeubelen dagelijks bezig zijn met alles op het gebied van kantoorinrichting, zien onze adviseurs dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van organische en ronde vormen. Denk hierbij aan ronde vergadertafels, kuipstoelen, vloerkleden en afwerkingen in ander kantoormeubilair. We kiezen gewoonweg niet meer voor hoeken, maar voor een speelsere manier van inrichten. Dat geeft een organisch gevoel en tijdens bijvoorbeeld vergaderingen zit je niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Dit bevordert op zijn beurt weer de onderlinge communicatie en verstandhoudingen.

interieurtrends - Havic kantoormeubelenLaat kleuren spreken

Bij het inrichten van kantoren wordt er steeds vaker gekozen om te werken met kleur.

We zien dat de keuze in de meeste gevallen valt op zachte pasteltinten of roodtinten als terra en cognac. Het is nu natuurlijk niet gewenst om verschillende verfpotten tegen de muur te slingeren, maar bekijk eens waar je in de kantoorinrichting gebruik kunt maken van verscheidene kleuren, zoals de stoffering van het meubilair of akoestische wandpanelen.

Accentwanden komen terug!

Een houten lattenwand, een frisse moswand, planten aan de muur, kunst of zelfs behang met een akoestische functie. De tijd van saaie witte muren is voorbij. Fraaie decoratie is helemaal van deze tijd en we spelen dan ook graag met de diverse mogelijkheden. Naast de decoratieve functie van accentwanden kan het anderen ook inspireren. En wie geïnspireerd raakt, blijft gemotiveerd. Kijk dus nog maar eens goed naar je witte muren en zwaai ze gedag. Het is tijd voor verandering!

Trendadvies

Natuurlijk kunnen we je nog veel meer interieurtrends geven, maar je moet wel het bos door de bomen blijven zien. Begin bij het begin en bekijk eerst eens wat jouw bedrijf wil uitstralen. Maak dan de overweging wat je graag anders ziet binnen je kantoorinrichting en schakel bij gewenst advies onze adviseurs in. Ze staan met hun gedeelde kennis, ervaring en kunde graag voor je klaar.

Een schitterend kantoorinterieur bepaalt niet alleen de sfeer, maar zorgt ook nog eens voor een goede eerste indruk en een verhoging van de productiviteit. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370