De lievelingsstoel van..

Binnen Havic Kantoormeubelen draait alles om de klant. En dat begint bij topkwaliteit design kantoormeubelen. Nu weten wij als geen ander wat de functionaliteit, ergonomie én kleurstelling doet met je ruimte. We nemen jullie regelmatig mee op inspiratietour en vinden het belangrijk om van elk kantoor een gave werkplek te maken. Maar zoals iedereen, hebben stiekem onze collega’s ook een favoriet. En dus vonden wij  het hoog tijd om onze medewerkers aan het woord te laten.

Lees je met ons mee?

Robin:

Mijn favoriete stoel is de Dale, deze stoel heeft een lekker comfortabele zit en een flexibele mesh rugleuning. Door de lendesteun geeft hij net dat extra beetje ondersteuning in mijn onderrug. Doordat de stoel een ruim verstel bereik heeft kan hij op zowel iedereens lichaamstype goed afgesteld worden. Door de mesh rugleuning en de op kleur te stofferen zitting kan ik deze stoel in ieder project een mooi plekje geven.

Danique:

Mijn favoriet is de Fin bureaustoel. Deze stoel zit natuurlijk super comfortabel maar stiekem is dit mijn favoriet doordat er zoveel mogelijk is qua design. Zo kan de zitting in alle kleuren en kan deze gecombineerd worden met de witte stoel en met de zwarte stoel.

Jeroen:

De kruk zorgt voor een actieve zithouding. Door de balansmechaniek verplicht deze kruk je om een actieve zithouding aan te nemen. De kruk is in hoogte verstelbaar van 50 tot 76 centimeter en is verkrijgbaar in diverse kleuren en stofferingen.

Wil jij een van onze favorieten testen? Je bent van harte welkom in onze showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum of Breendonk.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370