De voordelen van een flexibele kantoorinrichting

havic kantoormeubelen vloeren voor kantoorDe een is voorstander en de ander is er absoluut tegen: flexwerken. De meningen zijn dus verdeeld als het gaat om flexwerken, maar één gegeven staat vast: een flexibele kantoorinrichting draagt bij aan de productiviteit van je medewerkers.

Naast de verhoogde productiviteit zorgt een flexibele kantoorinrichting voor een verbeterde teamspirit en een comfortabel gevoel. Een kantoor dat flexibel ingericht is, geeft de medewerkers de mogelijkheid en de vrijheid om zich te ontspannen en terug te trekken, waardoor je je logischerwijs meer thuis voelt op kantoor. Dat een flexibele kantoorinrichting voordelen biedt voor de medewerkers zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar wist je dat het ook voordelen heeft voor de werknemers?

Hoe zorg je voor een flexibele kantoorinrichting?

Veel mensen die op zoek gaan naar een nieuwe baan laten dit vaak afhangen van de omgeving waarin zij aan het werk gaan. Een flexibele werkplek of kantoorinrichting kan hier de doorslaggevende factor in zijn. Maar hoe zorg je voor een flexibele inrichting?

1. Zorg voor de juiste akoestiek en voorkom dat je kantoorinrichting hol gaat klinken;

2. Creëer sfeer door kantoorplanten en kantoorverlichting te plaatsen. Beiden hebben namelijk een positieve invloed op je medewerkers;

3. Bied ruimte voor ontspanning, zodat dit kan worden afgewisseld met inspanning;

4. Geef je kantoorruimte wat persoonlijkheid en maak het huiselijk door kleurgebruik dat past bij de uitstraling van je bedrijf ;

5. En ten slotte: wees voorbereid op de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan het aantal FTE dat je als bedrijf wilt groeien, maar zorg ook voor flexibele scheidingswanden met bijvoorbeeld akoestische panelen. Flexibel meubilair waarmee je (telkens) een nieuwe setting kunt creëren.

Hulp nodig met de realisatie van jouw flexibele inrichting? Maak een afspraak met één van onze adviseurs of plan een bezoek aan een van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370