Een duurzame kantoorinrichting realiseren. Zo doen wíj dat!

Als je denkt aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), denk je waarschijnlijk aan woorden zoals klimaatverandering, vergrijzing en arbeidsomstandigheden. In de kern gaat MVO erom dat je als bedrijf de verantwoordelijkheid draagt voor de maatschappij. De officiële definitie van maatschappelijk verantwoord ondernemen is:

‘’ Een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).’’

Steeds meer bedrijven in Nederland worden zich bewust van duurzaam ondernemen. Mede omdat duurzaam ondernemen niet alleen goed is voor de maatschappij, maar ook voor de bedrijven zelf! Met name op de langer termijn is maatschappelijk verantwoord ondernemen goed te combineren met het behalen van een financieel rendement. Havic houdt duurzaamheid in het achterhoofd met iedere vorm van bedrijfsvoering.

Duurzame kantoorinrichting met FSC keurmerk

Het FSC keurmerk (Forest Stewardship Council) is een internationaal keurmerk met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer. Het hout dat wordt gebruikt voor de kantoormeubelen van Havic is voorzien van dit keurmerk.

We recyclen en sorteren verpakkingsmaterialen

Onze meubelen worden getransporteerd en geleverd in dozen van gerecycled karton en waar mogelijk zonder plastic verpakking vervoerd. De verpakkingsmaterialen worden gesorteerd in ons magazijn en worden opgehaald door een partij die ervoor zorgt dat ook dit weer gerecycled wordt.

Donaties aan het Wereld Natuur Fonds

Onze opdrachtgevers krijgen, als dank voor hun vertrouwen, een adoptiepakket van het Wereld Natuur Fonds. Dit pakket is gevuld met een pluchen knuffel van een bescherm dier. Daarnaast krijgen onze klanten een officieel certificaat van de adoptie. Een mooie herinnering voor de klant én een steun aan het Wereld Natuur Fonds.

Meer weten over ons MVO-beleid of op zoek naar een duurzame kantoorinrichting? Neem dan gerust contact met ons op.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370