Houd je kantoor netjes met archiefkasten

Een opgeruimd bureau zorgt bij veel mensen voor een opgeruimd hoofd. Online zijn dan ook tal van artikelen te vinden hoe een opgeruimd kantoor het stressniveau van je medewerkers verlaagt. Niet raar dus dat steeds meer bedrijven de Clean Desk Policy (proberen te) hanteren.

De voordelen van een Clean Desk Policy

Een Clean Desk Policy, het biedt veel voordelen. Je medewerkers zijn minder snel afgeleid door alles wat (niet meer) op hen bureau ligt, maar ook privacy-technisch heeft een Clean Desk Policy veel voordelen. Door dit beleid te hanteren binnen je bedrijf voorkom je dat bepaalde (gevoelige) informatie in handen of onder ogen komt van de persoon voor wie dit niet bedoeld is. Met een Clean Desk Policy heb je alleen datgene op je bureau liggen wat je ook daadwerkelijk gebruikt, zoals je monitor, toetsenbord, computermuis en een bakje voor je paperclips.

Archiefkasten om papierwerk op te bergen

Een paperless office klinkt misschien ideaal, maar in de praktijk werkt dit toch vaak iets anders. Waar laat je je documentatie en andere spullen als je die Clean Desk Policy wilt nastreven? Met archiefkasten houd je je kantoor netjes. Kies je voor een ladeblok? Een roldeurkast, schuifdeurkast of toch een ander opbergmeubel?

Afhankelijk van de hoeveelheid spullen maak je de keuze voor de opbergmeubelen, want je hebt niks aan een plafond hoge kast als deze vervolgens voor de helft leeg blijft. Uiteraard moet de aanschaf van opbergmeubilair moet wel toekomstbestendig zijn. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel verschillende design opbergmeubels waar je uit kunt kiezen, zo zorg jij ervoor dat zelfs de opbergkasten passen bij de uitstraling én de identiteit van je bedrijf.

Kun je wat hulp gebruiken bij de keuze van het opbergmeubilair voor jouw kantoor? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370