Havic top 3: Bureaustoelen

In het artikel van deze week zetten we de 3 bestverkochte ergonomische bureaustoelen van 2019 voor je op een rijtje. Kies je voor ergonomie, design, prijs of een combinatie van alle drie? We zetten de voordelen per stoel voor je op een rijtje.

Havic in Motion – een ergonomische topper

De bureaustoel Havic In Motion is een ergonomische topper. Door de Ergo Balance synchroon mechaniek heeft de stoel een zijdelingse snel verstel-instelling die in te stellen zijn naar je eigen lichaamsgewicht. De Havic In Motion bureaustoel verplicht je als het ware om een dynamische zithouding aan te nemen. Hierdoor train je direct je rugspieren. Deze houding zorgt ook voor een betere doorbloeding en een verbeterde stofwisseling. Deze ergonomische bureaustoel heeft een vanaf prijs van € 599.

Fin – ergonomie en design

Vind je naast ergonomie design ook belangrijk? De ergonomische bureaustoel Fin is een multifunctionele stoel en is geheel naar eigen wens samen te stellen. De zitting van de Fin bureaustoel is te stofferen in kunstleder of stof en is uit te voeren in veel verschillende kleuren. De rugleuning van deze stoel wordt standaard geleverd van mesh-materiaal, maar deze is ook beschikbaar met een rugleuning van polypropyleen en zelfs het onderstel is naar wens te configureren: je kunt kiezen uit chroom en zwart.

Fin is standaard uitgerust met een verstelbare zithoogte en zitdiepte en heeft een gewichtsinstelbare synchroon techniek, waardoor de stoel geheel op jouw lichaam in te stellen is. Tevens zijn de armsteunen van deze stoel in te stellen in hoogte, breedte en diepte. Deze hebben een zachte opdek. De ergonomische bureaustoel Fin heeft een vanaf prijs van €389,00 inclusief 15% korting.

Maron – betaalbare ergonomie

De ergonomische bureaustoel Maron is de meest betaalbare stoel uit ons assortiment met een vanaf prijs van €279. Deze stoel heeft een verstelbare zithoogte en zitdiepte en heeft een synchroon-mechaniek die in te stellen is op het lichaamsgewicht. Daarnaast is de rugleuning in hoogte verstelbaar en zijn de armleuningen in zowel hoogte, breedte als diepte in te stellen. De stoel is voorzien van multifunctionele wielen en de rugleuning is voorzien van horizontale stiknaden voor een luxe uitstraling.

Wil je meer informatie over onze ergonomische bureaustoelen of wil je weten welke stoel het best bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370