Havic werkplekabonnement: hét alternatief voor kantoormeubelen kopen

Ergonomie wordt in steeds meer organisaties een belangrijk onderwerp. Door het gebruik van ergonomische kantoormeubelen vermindert het aantal fysieke klachten en het ziekteverzuim zal afnemen.

Overstappen op ergonomische werkplekken brengt vaak wel een forse investering met zich mee. Maar gelukkig is er een alternatief! Havic Kantoormeubelen heeft het Werkplekabonnement in het leven geroepen.

Zit-sta bureauAbonnement op ergonomisch meubilair

Met het Havic Werkplekabonnement wordt het gemakkelijker om de switch naar ergonomisch werken te maken. Voor een vast, laag, all-in maandbedrag levert Havic complete ergonomische werkplekken, zit-sta bureaus of ergonomische bureaustoelen. Zo zijn er geen grote investeringen nodig en blijft uw kapitaal beschikbaar om te ondernemen. Onze ervaren monteurs zorgen natuurlijk voor de levering en professionele montage van het meubilair. Bovendien bieden wij u volledige full service garantie gedurende de looptijd van het abonnement. Zorgeloos genieten van uw ergonomische meubilair dus.

Ergonomische bureaustoelZit/sta bureaus en ergonomische bureaustoelen

Voor het Werkplekabonnement heeft u de keuze uit diverse zit/sta bureaus. Eenpersoons zit/sta bureaus gebruikt u al vanaf € 7,98 per stuk per maand. Het werken aan een zit/sta bureau bevordert de lichaamsbeweging, omdat u zittend en staand werken met elkaar af kunt wisselen.

Om ook op een verantwoorde manier te kunnen zitten, bieden we een selectie aan ergonomische bureaustoelen. Uw lichaam wordt op de juiste manier ondersteund, zodat fysieke klachten zullen verminderen of voorkomen kunnen worden. Naast stoelen is het ook mogelijk om te kiezen voor een ergonomische kruk of fietskruk, zodat u in beweging blijft achter uw bureau.

In plaats van los meubilair kunt u ook kiezen voor een complete ergonomische werkplekset. De sets bestaan uit een zit/sta bureau, een ergonomische bureaustoel of kruk naar keuze en een ladeblok. Voor minder dan € 15,- per stuk per maand maakt u al gebruik van onze complete werkpleksets.

Contact

Heeft u interesse in het Havic Werkplekabonnement? Kijk op de website voor alle mogelijkheden of het aanvragen van een offerte. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor meer informatie.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370