Het snelle spindel bureau

In hoogte verstelbare bureaus zijn er in vele soorten en maten. Sommige bureaus zijn elektrisch verstelbaar en bij anderen moet je de hoogte handmatig verstellen door middel van het draaien aan een spindel. Het snelle spindel bureau van Havic combineert het beste van deze twee werelden.

Supersnel verstelbaar

Door de spindelmechaniek te combineren met gasveren verstel je de hoogte van dit tweepersoons zit-sta bureau met wel 3 cm per slag. Dat is sneller dan een elektrisch verstelbaar bureau! De twee werkplekken zijn afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar. Het bureau is verstelbaar tot stahoogte, zodat zittend en staand werken afgewisseld kunnen worden.

Het snelle spindel bureauGeen elektriciteit nodig

Het grote voordeel van handmatige bediening met een spindel is dat er geen elektra nodig is voor de bediening van het bureau. Er hoeven dus geen aanpassingen gedaan te worden aan de elektra van het pand, er zijn geen extra stroomgroepen of stopcontacten nodig. Doordat er geen stroom nodig is, is het ook nog eens een milieuvriendelijker alternatief.

Beweging op kantoor

De hele dag zittend werken is niet gezond. Het gebruik van een zit-sta bureau is een slimme manier om zittend en staand werken met elkaar af te wisselen. En als je het dan hebt over beweging op kantoor, dan levert een handmatig verstelbaar bureau ook nog eens een stukje extra lichaamsbeweging op.

Contact

Wil je meer weten over het snelle spindel bureau? Of het bureau komen bekijken en uitproberen in één van onze showrooms? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij staan je graag te woord met informatie en advies.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370