Industriële kantoorinrichting

De inrichting van kantoren is in de afgelopen decennia veel veranderd. Er is aanzienlijk meer elektronica in de kantoorruimte te vinden en daarmee ook ergonomisch verantwoorde werkplekken, maar ook de flexwerkplekken schieten als paddenstoelen uit de grond. Ondertussen komen overal in het land oude fabriekspanden leeg te staan, die vervolgens opnieuw worden ingericht als kantoor. Hoe richt je een kantoor in volgens industriële stijl zonder dat je het gevoel hebt dat je in een fabriek aan het werk bent?

De 'industrial look'

In bestaande kantoren ziet het er vaak heel natuurlijk uit, maar wat maakt nu een kantoorinrichting industrieel? De ruimtes zijn vaak licht met grote ramen, onbewerkte betonnen vloeren en plafonds en ruw afgewerkte witte muren. Kantoormeubilair dat vaak terug komt zijn moderne blankhouten meubelen met metalen onderdelen, in combinatie met grote fabriekslampen en zachte matten. Een mooi voorbeeld is de Deezz Steel projectstoel, die samen te stellen is in een combinatie van hout en metaal.

Eén grote ruimte

Vaak zijn de lofts van oude fabriekspanden één grote ruimte, die je dus een beetje moet breken met het meubilair. Een open keuken is een mooi en praktisch onderdeel van een industriële kantoorinrichting. Om de ruimt extra goed te benutten is het vaak een kookeiland met aan de andere kant barkrukken. Bijvoorbeeld de Tobie Steel barkruk, die ook goed staat achter een hogere bar of tafel voor flexwerkers en dan bijvoorbeeld met speciale soorten bekleding als koeienhuid en geregenereerd leder.

Mooi en praktisch

Om een grote ruimte in te richten zullen verschillende bureaus tegen elkaar aan staan. Dan is het handig om kabels van elektronica mooi weg te kunnen werken zodat er een leeg bureau overblijft. Fijne additionele opties zijn dan bijvoorbeeld tussenschotten, CPU houders, documentenhouders, schermsteunen en ingebouwde verlichting. Een goed voorbeeld hiervan is het Maya Directiebureau. Maar in een industriële inrichting gaat het natuurlijk ook om het oog, en niet alleen de praktische zaken. Het Maya directiebureau is een voorbeeld van een mooi groot bureau met diverse opties en kleuren. Zo vind je altijd een mooie én praktische oplossing voor een industriële kantoorinrichting.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370