Een multifunctionele kantine inrichten

Inrichten kantineIn veel organisaties wordt geluncht achter het bureau. Terwijl het juist belangrijk is om je werkplek tijdens de pauze te verwisselen voor een andere omgeving, zodat je je werkzaamheden even los laat en er na de pauze weer met een frisse blik tegenaan kunt. Om er voor te zorgen dat de kantine daadwerkelijk gebruikt wordt, moet het een aantrekkelijke ruimte zijn. Met wat aandacht voor de inrichting van je kantine is dit zeker te realiseren! De adviseurs van Havic helpen je hier graag bij.

KantineinrichtingVoor ieder wat wils

De mogelijkheden voor het inrichten van een kantine zijn eindeloos. Lange, rechte tafels met rijen stoelen mag nog steeds, maar er kan zoveel meer! Het belangrijkste is dat de sfeer van de kantine aansluit bij de organisatiecultuur. Dan zal het de medewerkers ook aanspreken. De basis van de inrichting ligt bij de keuze van vormen, kleuren en materialen. Enkele voorbeelden:
• Ronde tafels geven de ruimte een informeel karakter.
• Het toepassen van verschillende kleuren zorgt voor een creatieve sfeer.
• Een warme en huiselijke uitstraling bereik je door het gebruik van hout en gestoffeerd meubilair.
Onze adviseurs denken graag mee en werken de ideeën vervolgens uit tot een compleet voorstel met visuals.

Ingerichte kantineMultifunctionele kantine

Het is natuurlijk zonde als de kantine alleen wordt gebruikt tijdens de pauzes. Als je er bij het inrichten van de kantine rekening mee houdt, kan de ruimte de rest van de dag ook voor andere doeleinden gebruikt worden. En informeel overleg kan gemakkelijk in de kantine gehouden worden, aan een grote, ronde tafel bijvoorbeeld. Of een creatieve sessie aan een bartafel. Even iets één op één doornemen met een collega gaat perfect in een bistro opstelling. En wil je even ontsnappen uit de drukte van de kantoortuin of rustig een telefoontje plegen? Dan zijn afgeschermde zitjes de ideale plek. Zo wordt de kantine een multifunctionele ruimte waar optimaal gebruik van gemaakt kan worden.

Kantine ingerichtContact

Heb je vragen over het inrichten van je kantine of wil je graag meer informatie ontvangen? Wil je graag eens komen kijken in één van onze showrooms of een afspraak maken met een adviseur op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370