Kantoorinrichting; dit zijn de trends voor 2018

Het inrichten van je kantoor kan een behoorlijke klus zijn! Je moet aan veel verschillende dingen denken en je wilt het tegelijkertijd iedereen naar de zin maken. Het moet functioneel én gezellig zijn en misschien moet je ook nog rekening houden met flexwerkplekken. Steeds meer bedrijven zijn dynamischer ingericht, waardoor de inrichting van je kantoor wat ‘flexibiliteit’ vereist. Dus ben jij bezig met het (opnieuw) inrichten van je kantoor of ben je gewoon benieuwd naar de trends op het gebied van kantoorinrichting, lees dan gauw verder!

Meer ontspanning en beweging krijgen prioriteit

Vergadertafel Pooltafel 2 in 1 - Havic KantoormeubelenHeb je een fulltimebaan? Dan zie je je collega’s vaker dan je (eventuele) partner en dan is het wel zo fijn dat de sfeer op de werkvloer goed is. Je moet het immers toch een week met ze uithouden! Het kantoor moet meer dan alleen een werkplek zijn. Ontspanning krijgt steeds meer prioriteit op de werkvloer. Een plek om je even ‘op te laden’ of je gedachten te verzetten wordt steeds belangrijker bij het inrichten van je kantoor.

We zitten met z’n allen wat af, zeker als je een kantoorbaan hebt! We weten inmiddels allemaal wel dat de hele dag zitten niet goed voor je is. Er zijn steeds meer kantoren die plekken inrichten om ook tijdens het werken in beweging te blijven. Een voorbeeld is het loopband bureau Tread. Tread Loopbandbureau - Havic KantoormeubelenJe blijft dan lekker actief achter je bureau, dat is weer eens wat anders! Ontspannen voor zowel lichaam als geest! En dat is dan weer goed voor de productiviteit van je werknemers. Wij zeggen, een win-win situatie! Hoe fijner een werkplek voor de werknemers is, hoe meer dit een positieve uitwerking kan hebben op de prestaties.

Belruimtes in kantoorpanden

De mobiele telefoon wordt steeds vaker gebruikt. Sommige bedrijven stappen zelfs helemaal over van een vaste telefoon naar smartphones. Hierdoor is het vaak wenselijk om een rustige belplek op te zoeken om in alle stilte te kunnen telefoneren. De uitkomst hiervoor zijn de zogenoemde ‘hokjes’ of ‘nisjes’. Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw projectinrichting met betaalbaar design kantoormeubilair.

Belruimte in kantoor - Havic Kantoormeubelen

&nbsp

Gebruik van natuurlijke materialen

Moswand - Havic KantoormeubelenEr wordt tegenwoordig maar al te graag gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan robuuste houten tafels, het gebruik van touw als accessoire of ‘fake fur’. Het gebruik van natuurlijke of abstracte printjes met een natuurlijke twist zijn hot topic. De persoonlijkheid die je thuis in je interieur verwerkt, zie je ook steeds vaker terug op de werkvloer. Zo geef je je inrichting een eigen identiteit mee.

Je kantoor als strijdmiddel in de slag om personeel

De economie trekt inmiddels alweer enkele jaren aan en dat betekent: meer personeel! Om het juiste personeel aan je bedrijf te binden, is vaak het kantoor de doorslaggevende factor. Je moet er immers wel 40 uur werken (of iets minder natuurlijk). Een hippe en frisse werkomgeving draagt bij aan een positieve sfeer op de werkvloer. Het is natuurlijk niet voor niets dat bedrijven zoals Coolblue en Uber ook enorm veel geld uitgeven aan hun kantoorinrichting.

Kantine inrichting - Havic Kantoormeubelen

Verwerk de nieuwste trends die jou aanspreken met jouw bedrijfsidentiteit. Hoe gezelliger het op kantoor is voor je werknemers en klanten, hoe sterker je je merk naar buiten draagt! Het is immers ook je visitekaartje. Wil je graag advies van onze specialisten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dat kan via +31 (0)413-370 370 of vul ons contactformulier in.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370