Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Mat zwart: een tijdloze trend

Mat zwart FenixOveral waar je kijkt, zie je tegenwoordig mat zwart. In de badkamer (zwarte kranen), in de keuken (zwarte kasten), in de gang (zwart deuren), maar wist je dat mat zwart ook erg goed tot zijn recht komt in jouw zakelijke interieur?

Zwart is waarschijnlijk niet de eerste kleur waar je aan denkt als bezig bent met je nieuwe kantoorinrichting, maar er zijn tal van redenen te bedenken waarom je dit juist wel zou moeten doen!

#1. Het zorgt voor een wow-factor

Zwart is een sterke kleur die geen licht reflecteert. Hierdoor wordt de aandacht bij binnenkomst direct naar het mat zwarte meubel getrokken, waardoor je een echt statement kunt maken met bijvoorbeeld een zwarte vergadertafel of archiefkast.

#2. Je ziet geen vingerafdrukken op mat zwart

Ben je bang voor vingerafdrukken op je bureau of in de buurt van de handgrepen van de kast? Dat is nergens voor nodig. Mat zwart meubilair wordt gemaakt van Fenix materiaal; een high-tech nano technisch materiaal dat ook nog diverse andere voordelen met zich meebrengt. Naast een anti-vingerafdruk is Fenix ook bestand tegen krassen en slijtage. Door de nanotechnologie in dit materiaal poest je krasjes eenvoudig weg.

#3. Zwart is makkelijk te combineren

Naast het meubilair zijn er ook andere elementen van je kantoor die je in deze kleur kunt doortrekken. Denk bijvoorbeeld aan deuren of kozijnen. De kleur zwart met glas is namelijk een hele mooie combinatie. Zwarte jaloezieën geven hetzelfde effect. Een andere, meer gewaagde, optie is een zwarte muur; dit geeft een stijlvol en chique effect. Houd er wel rekening mee dat een zwarte muur de ruimte optisch kleiner kan maken.

#4. Mat zwart is tijdloos

Kies je voor mat zwart in je interieur dan zit je eigenlijk altijd goed. Hoewel mat zwart op dit moment erg populair is, kies je voor een tijdloos interieur wanneer je kiest voor mat zwarte elementen. Want heb je ooit gelezen dat de kleur zwart ‘uit de mode’ was?

 

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370