De Maya-serie: prachtige serie werk- directie en vergadermeubilair

De onderscheidende factor van de Maya-serie is te wijden aan de manier waarop de poten van deze serie worden geproduceerd. In plaats van gebruik te maken van standaard kokerprofielen wordt het onderstel van de Maya-serie vervaardigd uit plaatstaal. Op deze manier worden de taps toelopende poten geproduceerd en is het voor de producent mogelijk het meubilair op een andere wijze vorm te geven en af te wijken van de standaard designs.

Een meubel van de Maya-serie kenmerkt zich met name door de vorm van de poot. Maar het is niet alleen het uiterlijk van deze serie dat het tot een succes maakt. De Maya-serie kent een uitgebreide range werk- directie en vergadermeubilair. Daarnaast zijn er ook vele bijpassende opbergmogelijkheden zoals ladeblokken en draaideurkasten om uw kantoorinrichting compleet te maken. De ontelbare uitvoeringsmogelijkheden zorgen ervoor dat alles geheel naar eigen wensen en behoeften is samen te stellen. Zo zijn de werkplekken eindeloos koppelbaar en kunnen worden voorzien van diverse accessoires, bijvoorbeeld tussenschotten en schermsteunen. De werkbladen van de Maya-serie zijn standaard leverbaar in uni-en houtdecors, vele soorten houtfineer of softlak werkbladen. Ook kunnen de werkbladen worden voorzien van diverse opties als kabeldoorvoer. Verder is het meubilair standaard verkrijgbaar in twaalf verschillende RAL-kleuren. De bureaus en vergadertafels van deze serie zijn uitvoerbaar in vele breedte- en dieptematen en zijn tevens te verkrijgen in een vaste en een in hoogte verstelbare versie.

Benieuwd naar deze uitgebreide Maya-serie? Zie onderstaande links voor de verschillende design kantoormeubelen van deze serie die u vindt in onze collectie:

Maya vergadertafel deluxe
Maya directiebureau
Maya bench werkplek
Maya bureau 

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370