Met een ergonomische bureaustoel zit je altijd goed!

Werk jij al ergonomisch? We brengen gemiddeld vijf dagen per week en acht uur per dag door op kantoor. Dan is het wel zo verstandig dat het kantoormeubilair instelbaar is naar jouw lichaam en zithouding. Ergonomische bureaustoelen zijn dan ook een goede keuze voor iedereen die dagelijks meerdere uren achter een bureau zit. Het hoort bij een optimale werkplek. Je wilt immers niet dat je na verloop van tijd last krijgt van rug- en nekklachten, want die kunnen blijvend zijn. Jij stelt je eigen gezondheid toch ook voorop? Kies daarom altijd voor een ergonomische bureaustoel. Een ergonomische wat? We zullen het eens toelichten.

Tips bij aanschaffen Ergonomische bureaustoel

 

Het aanschaffen van een nieuwe bureaustoel lijkt een gemakkelijke aankoop. Toch zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee dient te houden bij het aanschaffen van een nieuwe bureaustoel. Ten eerste moet de bureaustoel uiteraard comfortabel zitten. Je ziet het natuurlijk niet zitten om ieder uur op te moeten staan om weer een aantal rek- en strekoefeningen te doen. Het klinkt als een gezonde bezigheid om ieder uur in beweging te zijn, maar vergis je niet dat die beweging nodig is om andere klachten te voorkomen en verhelpen.

Daarbij is het van belang dat je de bureaustoel op verschillende manieren kunt instellen. Let op dat de bureaustoel aanpasbaar moet zijn naar jouw zithouding, niet andersom! Comfort en ergonomie, een ijzersterke combinatie waar menig kantoormedewerker van gaat glunderen.

Voer jij je werk nog niet zittend op een ergonomische bureaustoel uit? Rol die oude bureaustoel het pand uit, neem contact op met een van onze adviseurs en luister naar je lichaam. Wij zitten altijd ergonomisch voor je klaar! Kun je niet wachten om je lichaam de juiste zithouding te geven? Wij hebben een video opgenomen waarin we uitleggen hoe jij zorgt voor ergonomisch zitcomfort. Nieuwsgierig? Bekijk de video!

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370