De voordelen van tapijt op kantoor

Bij Havic zijn we gespecialiseerd in complete projectinrichting. Dus naast kantoormeubilair kunnen wij ook zorgen voor o.a. raam-, wand- en vloerbekleding. Maar waarom zou je op een kantoor kiezen voor vloerbekleding of tapijt? Daar vertellen we je in deze blog graag meer over.

Tapijt in kantineTapijt heeft een akoestische werking

Pratende collega’s, stoelen die verzet worden, radio: alle omgevingsgeluiden op kantoor worden gedempt door de akoestische werking van tapijt. Hierdoor kunnen veel mensen zich beter concentreren, waardoor de productiviteit verhoogd wordt.

Warmte door tapijt

Tapijt op je kantoorvloer heeft een isolerende werking. De warmte op kantoor wordt door tapijt gemakkelijker vastgehouden. De kou die normaal gesproken vanuit een vloer omhoog trekt wordt tegengehouden door het tapijt. Dat scheelt in de energiekosten en daarmee is tapijt op je kantoorvloer ook meteen een milieubewuste keuze.

Sfeermakers

Tapijt helpt niet alleen voor het op peil houden van de feitelijke temperatuur op een kantoor, het aanzicht ervan alleen al kan zorgen voor een warmer, behaaglijker gevoel. Met de keuze voor een bepaald materiaal of een bepaalde kleur van het tapijt kun je een sfeer neerzetten die goed aansluit bij de identiteit van de organisatie.

Lounge stoelen met tapijtContact

Hebben wij je enthousiast gemaakt over tapijt op kantoor? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370