Davos: de stoel voor iedere kantoorinrichting

Bent u op zoek naar stoelen voor de inrichting van uw kantine of vergaderruimte? Binnen onze veelzijdige Davos serie vindt u zeker een stoel die aansluit bij uw wensen!

Materialen en kleuren

De zitkuip van onze Davos stoelen kan uitgevoerd worden in verschillende materialen.

De voordelige en eenvoudig schoon te maken kunststof uitvoering is ideaal voor toepassing in kantines, bedrijfsrestaurants of wachtruimtes. Er is keuze uit vier verschillende kleuren: zwart, wit en pasteltinten groen of blauw.

De kuip kan ook gestoffeerd worden met wol. Dit geeft de stoel extra zitcomfort en zo wordt het de perfecte stoel voor het inrichten van uw vergaderruimte. De stoffering kan uitgevoerd worden in meer dan 40 kleuren. Er is dus altijd wel een kleur beschikbaar die past bij uw wensen.

Davos vergaderstoelenOnderstel

Onze Davos stoelen kunnen uitgevoerd worden met verschillende onderstellen. Juist dit maakt de stoel ontzettend veelzijdig. Een robuuste houten spinpoot zorgt bijvoorbeeld voor een compleet ander uiterlijk dan een slank ringframe. Er is niet alleen gedacht aan looks maar ook aan praktische aspecten. Zo kan er onder andere gekozen worden voor een draaibare poot of een onderstel met wielen.

Contact

Heeft u interesse in onze Davos serie? Neem dan eens een kijkje in onze webshop of neem contact op met onze adviseurs. Wilt u de stoelen graag met eigen ogen zien en uitproberen hoe ze zitten? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms in Amsterdam, Veghel, Hilversum, Gouda of Breendonk (België).

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370