Velvet kantoormeubelen: hot or not?

Kantoormeubelen, ze zijn er in alle soorten en maten. Maar welke kantoormeubelen lenen zich uitstekend voor jouw kantoorinrichting? Wellicht zijn velvet kantoormeubelen wel hetgeen waar jouw zoektocht eindigt en kan Havic Kantoormeubelen jou middels deze blog laten inzien wat velvet kantoorinterieur kan bieden voor jouw kantoorinrichting.

Velvet kantoormeubelen

De naam ‘velvet’ is gewoon de Engelse benaming van fluweel. Het betekent dan ook precies hetzelfde. Super zacht en rijkelijk zijn de voornaamste eigenschappen van deze meubelstof. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar door het in huis halen van velvet kantoormeubelen breng je gegarandeerd luxe en warmte in je interieur. Denk maar eens aan velvet stoelen, fauteuils en zelfs barkrukken.

Meer dan zacht en rijkelijk

Maar, velvet kantoormeubelen zijn veel meer dan enkel super zacht en rijkelijk. Je komt deze stof tegenwoordig overal tegen. Zo kun je met bijvoorbeeld donkergroene velvet fauteuils de entree van je kantoorpand een geheel nieuwe uitstraling geven. Of wat denk je van donkerbruine of goudbruine vergaderstoelen? Dat maakt de vroege vergadering op maandag meteen comfortabel.
Vind je je kantoorinrichting te strak en kan het wel een eyecatcher gebruiken? Ook dan is het gebruik van velvet kantoormeubelen een goede optie. Door de diversiteit aan kleuren vind je altijd een velvet kantoormeubel die perfect binnen jouw kantoorinrichting past. Kortom, binnen ieder kantoorinterieur past er wel een velvet kantoormeubel.

Een nieuwe uitstraling

Ga je voor een geheel nieuwe uitstraling, dan kun je ook de rest van je kantoorinterieur aanpassen aan deze stijl. Verf bijvoorbeeld enkele of alle muren donkergroen of donkerblauw, kies velvet accessoires en maak gebruik van goudtinten. Een handige tip: veel lichtinval doet wonderen en laat jouw kantoorinterieur tot zijn recht komen.
Misschien is het onaangename geluid van bellende collega’s, wanneer je in opperste concentratie aan het werken bent, een veelvoorkomend probleem bij jou op kantoor. Dan heeft Havic Kantoormeubelen de gouden tip: akoestische wandpanelen met velvet bekleding.

Contact

Velvet kantoormeubelen zijn dus op verschillende manieren te verwerken binnen je kantoorinrichting, en door de diversiteit aan kleuren vind je altijd wel een velvet kantoormeubel dat bij jouw kantoorinrichting past. Onze adviseurs helpen je graag verder. Zij kunnen je perfect adviseren als het gaat om deze super zachte en rijkelijke stof. Neem daarom zeker eens contact met hen op en bekijk samen alle mogelijkheden als het gaat om velvet kantoormeubelen.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370