Op zoek naar een vergadertafel? Kies voor een vergadertafel op maat!

Bent u op zoek naar een vergadertafel? Kies dan voor een vergadertafel op maat. Naast het reguliere assortiment aan vergadertafels is Havic ook gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte vergadertafels. Erg handig om de tafel af te stemmen op uw eigen wensen.

U kent het probleem vast wel: U bent op zoek naar een vergadertafel maar de ruimte waar de vergadertafel dient te staan is niet geschikt voor een standaard vergadertafel met 'standaard' afmetingen. Dan is een vergadertafel op maat wellicht een geschikte optie voor u. Havic Kantoormeubelen voorziet uw bedrijf graag in een op maat gemaakte vergadertafel.

Op maat gemaakte vergadertafel in alle soorten en maten

Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte ronde vergadertafel, of toch liever kiest voor een rechthoek vergadertafel op maat, Havic zorgt er voor dat de vergadertafel geheel past binnen uw huidige inrichting. Naast de keuze vrijheid van de diverse afmetingen kan er ook gekozen worden voor uiteenlopende materialen en kleuren.

Totale inrichting van uw vergaderruimte

Naast het leveren van een op maat gemaakte vergadertafel verzorgen wij ook de gehele inrichting van uw vergaderruimte. Bekijk ons ruime assortiment aan vergaderstoelen of neem contact op voor meer informatie.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370