Vijf diverse accentwanden om rekening mee te houden

Gave accentwanden voor jouw kantoor

Het in huis halen van accentwanden voor je kantoor geeft niet alleen een bepaalde sfeer, sommige accentwanden zijn ook nog eens functioneel. Zo dempt de ene accentwand geluid en geeft de andere accentwand een persoonlijke touch aan jouw kantoorruimte. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk. Wij, van Havic Kantoormeubelen, leggen je dan ook graag een vijftal gave accentwanden voor om jouw keuzemoment wellicht te vergemakkelijken.

 

Moswanden: een natuurlijk karakter

Staan er in jouw kantoor ook voldoende planten? Denk jij dat er niets meer bij kan? Dan heb je het mis, want zelfs je wanden kunnen worden bekleed met groen! Dan spreken we uiteraard over moswanden, welke de afgelopen jaren enorm in populariteit zijn gegroeid. Ze kunnen per slot van rekening overal worden toegepast. Zélfs op plekken waar geen of weinig daglicht komt. Het geeft een natuurlijke uitstraling aan je kantoorruimte. En dat is positief, want een natuurlijke uitstraling kan de mindset van je medewerkers beïnvloeden. Maar een moswand heeft nog meer voordelen. Zo zorgt het voor een akoestische demping en zijn ze onderhoudsvrij. Kies jij ook voor meer groen in je kantoorruimte? Havic Kantoormeubelen laat je graag zien wat een moswand voor jouw kantoorruimte kan betekenen.

Lattenwand: een duurzame keuze

Kies jij voor een moderne uitstraling? Dan is een lattenwand een goed idee! Een lattenwand geeft overigens niet alleen een moderne uitstraling, het zorgt ook voor een demping van het geluid. Daarbij kun je een lattenwand optisch verbreden of verhogen door de latten verticaal of horizontaal te plaatsen. En pak je helemaal uit, dan kun je er ook voor kiezen de lattenwand door te laten lopen op het plafond. Dat geeft een unieke beleving aan het desbetreffende deel van je kantoor. Een lattenwand leent zich overigens ook uitstekend als scheidingswand. Doe er je voordeel mee!

Akoestische panelen: hoor jij iemand praten?

De naam van deze panelen zegt het eigenlijk al: ze dempen het geluid. Het ziet er dan ook niet alleen strak uit, want werken in een ruimte met akoestische wandpanelen zorgt voor een hoger concentratieniveau. De akoestische wandpanelen zijn vandaag de dag verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen. Je hoeft dus niet te denken aan platte, rechthoekige vormen, maar maak het geheel eigen!

Peesframe: maak het persoonlijk

Een hoogwaardig aluminiumsysteem waarin je eenvoudig een textieldoek, voorzien van een pees, kunt opspannen. Dát is een peesframe. Geheel te bekleden met een persoonlijke foto van je team, kantoorpand, producten, diensten of projecten. Met deze accentwanden geef jij een persoonlijke touch aan je kantoorruimte. Zo kun je in iedere ruimte zorgen voor een andere beleving. Kies bijvoorbeeld voor inspirerende beelden op de werkplek of gebruik de projecten waar je het meest trots op bent in de ontvangstruimte. Met een peesframe wordt jouw kantoorruimte écht eigen.

Behang: helemaal terug van weggeweest!

Het is misschien wel de meest bekende vorm van wandbekleding; behangen. Waar het behangen zich een aantal jaren heeft verscholen, is het weer helemaal terug van weggeweest en populairder dan ooit. We zien simpelweg de schoonheid van ‘eenvoudig’ behang weer. Maar zo eenvoudig is het allang niet meer! Behang is tegenwoordig namelijk verkrijgbaar in een tal van kleuren, structuren, stijlen en patronen. En daar houden we van. Zo kun je je kantoorruimte laten spreken door middel van prachtig behang.

Heb jij al gekozen?

Hebben wij jouw keuzemoment gemakkelijker weten te maken? Voor aanvullend advies betreft jouw kantoorinrichting middels accentwanden, kun je te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met onze ervaren adviseurs. Zij staan je graag bij met hun kritische kijk op en jarenlange ervaring in kantoorinrichtingen.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370