Waar moet je op letten bij het samenstellen van je product

Je hebt ze gevonden. Perfecte stoelen voor de vergaderruimte op kantoor. En dan komt nog een keuzemoment. Het samenstellen van je product. Nu mag jij echt je creatieve geest aan de slag laten gaan en unieke vergader stoelen creëren.

Het kiezen van je de juiste stoffering is een belangrijk onderdeel bij het samenstellen van jouw product. Je kiest een stoffering uit op basis van de stijl van je kantoor, maar ook op functionaliteit. Maar waar moet je nu op letten bij het kiezen van een stoffering?

Materialen

Bij Havic hebben we keuze uit verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor kunstleder, leder, stof of een ongestoffeerde zitting. Per product is dit wisselend en we raden dan ook aan om altijd even goed te informeren naar de mogelijkheden.

Maar welk materiaal is nu geschikt voor jouw ruimte?

  • Maak een keuze voor het gebruiksgemak. Ga jij voor comfortabel, praktisch of beiden?
  • Kies je materiaal uit op basis van de stijl van jouw kantoor. Een stoffen materiaal past perfect bij de moderne stijl. Heeft jouw kantoor een industriële look? Ga dan voor leder of ongestoffeerd;
  • Hoe vaak wordt het product gebruikt? Kunstleder is goedkoper dan leder, maar in vergelijking met echt leer is kunstleer gevoeliger voor slijtage.

Kleur

Heb je een keuze kunnen maken van het materiaal dat je gaat gebruiken? Dan kun je gaan nadenken welke kleur je wilt gaan gebruiken. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen en welke stijl je terug wil laten komen op kantoor. Kies bijvoorbeeld een mooie lichte stof in een Scandinavische kantoorruimte of ga voor een opvallende kleur als je kantoor design uitstraalt.

 

Wil jij meer weten hoe je jouw product het beste kunt samenstellen? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Ze helpen je graag verder.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370