Wat is projectinrichting?

Projectinrichting omvat eigenlijk alles wat te maken heeft met het inrichten van een kantoor, bedrijfspand of winkel. Een projectinrichter neemt al je zorgen uit handen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Je kunt een projectinrichter bijvoorbeeld inschakelen bij het herindelen van je huidige kantoor, maar ook bij een volledige inrichting van je nieuwe kantoor na een verhuizing of verbouwing. Het kan dus gaan om een kleine verandering, of juist een complete restyling van je kantoor.

Maak van je kantoor een inspirerende werkomgeving

Naast dat een werkomgeving praktisch ingedeeld moet zijn, is het belangrijk dat er naar veel meer aspecten worden gekeken. Wij geven je professioneel advies op maat om van jouw kantoor een inspirerende werkomgeving te maken. Werken moet leuk zijn, en een fijne werkplek draagt daar zeker aan bij!

Mooie design kantoormeubelen geven jouw interieur nét dat beetje extra. Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en het is belangrijk dat je kantoormeubelen dit ook uitstralen. Een eerste indruk maak je echt maar één keer. In overleg maken wij een 3D ontwerp, waardoor je meteen een goed beeld hebt van hoe je eventuele nieuwe kantoor eruit kan komen te zien. Wil je toch liever een andere kleur of indeling? We kunnen elke aanpassing doorvoeren, waardoor je je eigen, unieke werkomgeving creëert. Helemaal afgestemd op jouw wensen voor de projectinrichting.

Projectinrichting

Hoogwaardige kwaliteit en de nieuwste trends

Naast dat de inrichting er gelikt uit moet zien, houden we ook altijd rekening met de nieuwste trends in kantoorinrichting. Er wordt bijvoorbeeld ook nagedacht over het nieuwe werken, eventueel toevoegen van flexwerkplekken, akoestiek of het gebruik van ergonomische bureaustoelen. Zo kun je, als het eenmaal klaar is, heerlijk genieten van je vernieuwde omgeving en de hoogwaardige kwaliteit die je van een topinrichter mag verwachten. En dat voor een scherpe prijs! Omdat wij onze producten rechtstreeks inkopen en produceren bij de fabrikanten, hebben we zelf grote invloed op het kwaliteitsniveau. Wij staan achter onze kwaliteit en geven daarom op bijna de gehele collectie 5 jaar garantie. Ook na de plaatsing en montage kun je dus rekenen op onze service. Wij zorgen ervoor dat een eventueel defect, snel en goed wordt opgelost.

Neem een kijkje in onze showroom

Voor de aanschaf van een nieuwe projectinrichting, kun je inspiratie opdoen in één van onze showrooms. Het is erg belangrijk dat je van tevoren de kwaliteit en het comfort van je eventuele nieuwe (design)kantoormeubelen zelf ervaart. Maak daarom een afspraak om eens een kijkje te nemen in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum of Breendonk (BE). Dan staat de koffie klaar!

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370