Wat kost een kantoorinrichting?

Hoeveel u wilt besteden aan uw nieuwe kantoorinrichting, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Ieder bedrijf heeft andere wensen en prioriteiten, die verschillende kosten met zich mee brengen. Maar om een budget op te stellen, is het wel handig om alvast een indicatie te hebben.

Kosten per werkplek

De NFC Index publiceert elk jaar de gemiddelde kosten per werkplek bij Nederlandse bedrijven. De cijfers van 2018 zullen binnenkort bekendgemaakt worden, maar in 2017 waren de gemiddelde kosten per werkplek € 9.936,-. Gelukkig zijn dit niet de kosten voor alleen het inrichten van de werkplek! Dit bedrag omvat ook alle andere kosten, zoals bijvoorbeeld kosten voor het gebouw en de infrastructuur, facilitaire kosten en ICT.

Ergonomische werkplekErgonomische kantoorinrichting

De mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting zijn bijna eindeloos te noemen. Van basic tot high end, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Eén belangrijk thema om in het achterhoofd te houden is ergonomie. Investeren in ergonomische werkplekken, betaalt zich op de langere termijn zeker terug in de gezondheid van uw medewerkers.

Indicatie van de kosten

Bij Havic houden we van transparantie. Ons hele assortiment is, inclusief prijzen, te vinden in onze webshop. Door de gewenste items daar te selecteren, krijgt u al meteen een goed beeld van de kosten. Heeft u speciale wensen, dan kan er natuurlijk ook altijd een gepersonaliseerd voorstel gemaakt worden. Komen de kosten boven uw budget? Dan denken onze adviseurs graag mee over passende, maar prijsvriendelijkere alternatieven.

Contact

Wilt u graag weten wat de kosten zijn van de kantoorinrichting die u voor ogen heeft? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370