Welke vergaderstoel past bij jouw kantoorinrichting?

Ben je van plan om je kantoorinrichting een nieuwe look and feel te geven? Of heeft jouw vergaderruimte nieuwe stoelen nodig? Bij Havic kantoormeubelen hebben we verschillende typen vergaderstoelen voor iedere type werkplek. Want wij weten als geen ander dat elke stijl vraagt om een andere stoel.

Modern

Vergaderen in een modern ingerichte vergaderruimte. De moderne stijl ademt luxe uit. Fluweel, linnen, kunststof, glas en hoogglans zijn veelvoorkomende materialen. Een modern kantoor vraagt om moderne vergaderstoelen.

 

Industrieel

De industriële stijl kenmerkt zich door de stoere en rauwe kant die gebaseerd is op de fabriekscultuur uit de 19de en 20ste eeuw. Beton is een veelvoorkomend materiaal in de industriële stijl. Maar ook leer, steen en hout zijn in trek. Het leuke aan deze stijl is dat je vele kanten op kan. Combineer bijvoorbeeld eens meerdere stoelen met elkaar.

 

Scandinavisch

Ga jij toch liever voor de Scandinavische stijl? Lichte kleuren in combinatie met natuurlijke materialen. Bij Havic kantoormeubelen hebben wij een breed assortiment aan Scandinavische vergaderstoelen voor jouw kantoor.

 

 

Design

Heb jij een strak kantoor met oog voor design producten? Dan passen onze design vergaderstoelen perfect in jouw vergaderruimte. Met passie is ons assortiment samengesteld en dat zie je terug. Zie hieronder een greep uit onze prachtige design vergaderstoelen.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370