Wij geven jou 5 tips om je kantoor in kerstsferen te brengen

Het is bijna zover. Kerst staat weer voor de deur! Door de straten branden weer lichtjes en Mariah Carey vult haar stem weer op de radio. Tijd om de volumeknop open te draaien en luidkeels mee te zingen op alle kerstliedjes.

Voor kantoren is dit ook hét moment om flink uit te pakken met versieringen. Oke, we geven toe. Sommige vinden enkel een kerstboom al genoeg op kantoor. Maar voor degene die echt even willen uitpakken, delen wij 5 tips om je kantoor in kerstsferen te brengen.

Uiteraard, de kerstboom

We beginnen makkelijk. Een kerstboom kan natuurlijk niet ontbreken op kantoor. En het liefst gaan we voor meerdere. Ontvang je klanten met een mooie kerstboom in de entree. En laat je medewerkers stralen tijdens de pauze om ook hier te zorgen voor het ultieme decembergevoel. Een boom bij de werkplekken? Wij zeggen doen! En wist je dat de geur van dennen kalmerend werkt? Win-win situatie dus. Zeker nu jullie aan het sprinten zijn om de deadlines te halen voor de kerstvakantie.

Lichtjes, lichtjes en nog meer lichtjes

Niet enkel de kerstboom verdient de welbekende lichtsnoer. Hang je hele kantoor vol met lichtjes. Begin bijvoorbeeld met buiten en trek dit door naar binnen. Je receptiebalie, je pantry of de werktafels? Geef ze wat licht en kerstdecoratie en jullie zijn klaar voor de decembermaand.

Kersthapjes bij het koffiezetapparaat

Hoe kun je beter kerst inluiden dan goede kersthapjes bij het koffiezetapparaat? Oké, we begrijpen dat je nog naar je tante toe moet en zij altijd héérlijk kookt! Maar geloof ons, goed voorproefwerk doet nooit kwaad. Breng de kerstspirit op kantoor en laat al je collega’s zijn of haar favoriete kersthapjes maken. Goed voor de teamspirit en lekker voor in de pauze!

Creatief met kantoorartikelen

Natuurlijk kun jij naar het tuincentrum toe sprinten en los gaan op allerlei nieuwe items. Maar wist jij dat je ook heel creatief kunt zijn met de kantoorartikelen die jullie waarschijnlijk huidig ook gebruiken? Zo kun jij met behulp van origami de leukste kerstboom of kerstster vouwen. Ren naar de printer en haal wat velletjes papier om nu nog aan de slag te gaan. Of gebruik het papier dat je nog hebt liggen! Beter voor het milieu en gezellig op kantoor.

Post its met positieve notes

Breng je kerst op kantoor, dan breng je positiviteit. Aandacht voor én met elkaar, daar draait het om. Zet je collega’s deze maand eens extra in het zonnetje. Schrijf bijvoorbeeld voor je naaste collega’s positieve punten op een post it en plak dit als een kerstboom op jullie afdeling. Elke keer wanneer jij hier langs loopt, krijg je een glimlach op je gezicht. En dat is nu net de bedoeling,

Laat je ons weten hoe jij je kantoor klaar hebt gestoomd voor de decembermaand? Wij zijn ontzettend benieuwd!

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370