Voorkom klachten met een zit-sta bureau

Op het werk, op school, thuis op de bank: we zitten vaak meer dan 8 uur per dag. Deze belasting van het lichaam kan rug-, nek- en armklachten veroorzaken. Dat geldt ook voor veel of lang achter elkaar staan. En je compenseert het helaas niet met ’s avonds een uurtje sporten. Staand en zittend werken met elkaar afwisselen helpt wel!

Verstelbaar zit-sta bureauZit-sta bureau

Met een zit-sta bureau wordt afwisselend zittend en staand werken heel gemakkelijk. Zit-sta bureaus kunnen eenvoudig op de gewenste hoogte worden ingesteld. Vaak elektrisch maar handmatige verstelling door middel van een spindel is ook mogelijk. Zit-sta bureaus zijn verkrijgbaar als enkel bureau, duodesk of zelfs als 4 of 6-persoons bench werkplek. De bureaubladen zijn dan uiteraard afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar.

De voordelen

Afwisselend zittend en staand werken zorgt voor een verbeterde doorbloeding en is dus beter voor hart en bloedvaten. De afwisseling vermindert of voorkomt lichamelijke klachten, doordat de druk op met name de rug en de nek wordt verlaagd. Naast fysieke zijn er ook mentale voordelen. Het gebruik van een zit-sta bureau zorgt voor een verhoogde concentratie en dus een hogere productiviteit. Tenslotte zijn zit-sta bureaus ook erg praktisch. Ze kunnen door verschillende mensen worden gebruikt, omdat de hoogte gemakkelijk verstelbaar is. Ideaal dus voor flexwerken.

Contact

Ben je ondertussen overtuigd van de vele voordelen van zit-sta bureaus? Of wil je meer informatie? Onze adviseurs helpen je graag verder! Bekijk onze zit-sta bureaus alvast online of maak een afspraak in één van onze showrooms in Veghel, Amsterdam, Hilversum, Gouda of Breendonk (BE).

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370