Zo kom jij de warme zomerdagen door op kantoor

Het is geen verrassing meer dat de zomers in Nederland steeds warmer worden. Goede airco is voor veel kantoorplekken geen overbodige luxe meer. Werk jij deze zomer veel op kantoor, maar hebben jullie geen airco? Dan hebben wij een aantal tips voor je hoe jij de warme zomerdagen doorkomt.

Begin je werkdag vroeg

Hup, zet je wekker een uur (of twee) vroeger en haast je naar kantoor. Hoe eerder jij begint met je werkdag, hoe eerder je ook weer naar huis kunt en kan gaan genieten van de zon. Het zogeheten tropen rooster is heerlijk tijdens de warme zomerdagen. Zet een bak koffie voor jezelf en plof neer op een van onze vergaderstoelen. Bijkomend voordeel, in de ochtend heb je minder last van collega’s om je heen. Kun je eindelijk eens aan de slag met dat project wat al zo lang op je wacht.

Zet gedurende het heetste moment van de dag je elektrische apparaten uit

En ja, daarmee bedoelen we dus ook je computer en laptop. Natuurlijk enkel als het kan en wij begrijpen best dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Maar elektrische apparaten geven veel warmte af. Zeker als je in een volle kantoorruimte zit. Heb jij een meeting in de middag? Zorg dan dat je eens je laptop niet meeneemt. Je zult zien dan je op een hele creatieve manier gaat werken en iedereen veel oplettender is. Heeft de Havic vergadertafel ineens een stuk meer ruimte om met papier en pen te brainstormen ?.  Kom maar op met alle ideeën!

Voorkom plakkende benen op je stoel

Synthetische materialen en warme dagen zijn geen ideale combinatie. Een zwetende rug en plakkende benen zijn vaak het gevolg hiervan. Heb jij kwalitatief leren bureaustoelen en merk je nog steeds een plakkend gevoel? Controleer je stoel eens op slijtage. Wanneer je stoel plakt is de voornaamste reden vaak het slijten van de toplaag. Voorkom plakkende benen en zorg voor goede vergaderstoelen voor jouw medewerkers.

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Bij Havic Kantoormeubelen helpen we je graag verder.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370