Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Directiestoel Auck

Vanaf € 782,- Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Beschikbaarheid: 2-4 weken levertijd

Met dit product zijn onderstaande projecten gerealiseerd

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

De Auck directiestoel is een stijlvol ontworpen directiestoel die functionaliteit en klasse geeft aan ieder directiekantoor. Deze directiestoel is ontworpen om in gebruik te worden genomen door de managers en leidinggevende van de organisatie. De Auck directiestoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoering die ervoor zorgen dat deze directiestoel zich aanpast aan de inrichting van elke directiekantoor.


De eerste keuze die gemaakt kan worden is de materiaalkeuze. De Auck directiestoel is verkrijgbaar in het leder, kunstleder, stof en het even karakteristieke silk. Deze materialen zijn leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld een klassiek design door deze directiestoel te bekleden in leder cognac. Of creëer warmte in uw directiekantoor door de stoel geheel in stof te bestellen in de kleuren bordeaux, rood of marine blauw.


Daarnaast is deze directiestoel te bespannen in geheel mesh. Bekijk hiervoor de Auck directiestoel mesh en kies de kleur mesh die bij u en uw directiekantoor past. Beide uitvoeringen zijn standaard voorzien van luxe elementen als aluminium armleggers en een hoogte verstelbare gasveer. Hierdoor kunt u de Auck directiestoel aanpassen aan uw eigen wensen en behoefte.


Auck directiestoel

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370