Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Vrijblijvend interieurplan

Vrijblijvend interieurplan

Een vrijblijvend interieurplan op maat

Gaat u met uw bedrijf verhuizen naar een nieuw (kantoor)pand, wordt het aantal medewerkers uitgebreid of wordt uw huidige bedrijfspand verbouwd en heeft u (nog) geen idee over de inrichting? Laat Havic Kantoormeubelen u adviseren met een vrijblijvend interieurplan.

Tijdens een eerste adviesgesprek met één van onze adviseurs wordt gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. Deze adviseur blijft gedurende het gehele traject uw vaste contactpersoon. Het adviesgesprek kan worden ingepland in één van onze showrooms in Nederland of België, maar onze adviseur komt ook graag op locatie om te mogelijkheden van uw nieuwe interieur te bekijken.

Op basis van het eerste adviesgesprek gaat een interieurontwerper van Havic Kantoormeubelen aan de slag om uw wensen en ideeën te vertalen naar een 3D-ontwerp. In dit ontwerp krijgt u een goed beeld van het gebruik van diverse meubelen, kleuren en stofferingen. Op verzoek kunnen we ook gewenste wand-, vloer- en raambekleding in het interieurplan opnemen. Onze adviseurs zijn daarnaast gespecialiseerd in het optimaliseren van de akoestiek. Naast een 3D-ontwerp ontvangt u een uitgebreide productpresentatie met specificaties, kleur- en stofferingsmogelijkheden per opgenomen product.

In de volgende fase zult u intensief contact hebben met onze adviseur om het project te bespreken en tot in de puntjes uit te werken. Als u besluit de opdracht bij ons neer te leggen, gaat ons commerciële team aan de slag om de order te verwerken. Zodra we alles compleet hebben, komen onze ervaren monteurs in actie voor de levering en montage. Zij gaan pas naar huis als de hele projectinrichting naar volle tevredenheid is afgerond.

Na het invullen van onderstaand contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een adviesgesprek.

*Deze velden zijn verplicht

        

Contactgegevens

 • Filiaal Amsterdam
  +31 (0)20 - 244 18 52

 • Filiaal Gouda
  +31 (0)182 - 700 651

 • Filiaal Hilversum
  +31 (0)35 - 20 315 45

 • Filiaal Veghel
  +31 (0)413 - 370 370

 • Filiaal Breendonk (België)
  +32 (0)14 - 454 619

 • Offerte aanvragen?
  +31 (0)413 - 370 370

Bel mij terug

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370