Barkrukken

Barkrukken

Barkrukken

Barkrukken zijn bedoeld om lekker hoog te zitten. Dit kan met of zonder rugleuning, Havic beschikt over vele varianten van beide opties in haar ruime collectie design kantoormeubelen. De barkruk is het ideale meubelstuk om samen met een hoge designtafel dynamiek aan te brengen in uw kantine. Denk niet te snel dat een barkruk voor in de kantine alleen geschikt is als horeca meubilair. De grote variatie van houten en metalen krukken zorgen ervoor dat u zelf de sfeer en stijl van uw kantine inrichting kan bepalen. Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Barkruk smile
€ 209,- Excl. BTW
€ 209,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Barkrukken zijn meer dan horeca inrichting

De barkruk kwam men voorheen voornamelijk tegen in de horeca-inrichting, maar dit eigentijdse meubel kan tegenwoordig in vele ruimtes geplaatst worden. In veel moderne kantines is de designvolle barkruk steeds vaker aanwezig. Gebruik de barkruk als designvol zitmeubilair in uw kantine wanneer u minder ruimte beschikbaar heeft. De kruk voor in de kantine kan daarnaast ook leuk gecombineerd worden met ons diverse aanbod aan design kantinestoelenDoor hoge barkrukken en lage kantinestoelen te combineren zorgt u voor variatie in uw kantine en creëert u een gezellige sfeer waar u en uw collega’s plezierig kunnen pauzeren. 

Barkrukken om op te zitten, kletsen, eten, kortom: prettig pauzeren

Een design barkruk kan in uw kantine worden geplaatst voor meerdere doeleinden. Zet twee krukken aan een ronde design kantinetafel om een plek te creëren waar uw werknemers een momentje voor zichzelf kunnen nemen. Ook kunt u uw design barkukken plaatsen aan een lange hoge tafel om uw werknemers de mogelijkheid te geven gezellig met elkaar te pauzeren en te kletsen. Of u nu kiest voor een barkruk om een rustige plek te creëren of om een gezellige bar te evenaren, in beide gevallen zal de design barkruk uw kantine meer sfeer geven. Welke keuze u ook maakt, kies vooral een barkruk die prettig zit en kies kleuren die bij u en uw organisatie passen. Voor meer informatie of hulp bij het uitzoeken van uw kantinemeubilair neemt u contact met ons op. De werknemers van Havic helpen u graag.

Niet het barkruk gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370