Op zoek naar een unieke Kantoorinrichting?

Vergaderruimte bij Van den Bosch

Populaire productenBent u op zoek naar een stijlvolle, ergonomische en praktische kantoorinrichting met een unieke uitstraling? Havic Kantoormeubelen is u graag van dienst! Met vier showrooms in Nederland en één in België, is Havic Kantoormeubelen al vele jaren een belangrijke speler op het gebied van kantoorinrichting.

Waarom investeren in een professionele kantoorinrichting?

Kantoorinrichting is tegenwoordig meer dan alleen het meubilair waaraan gewerkt wordt. Het is een vertaalslag van de visie en identiteit van uw organisatie of thuiswerkplek. De uitstraling van uw kantoor is dan ook van groot belang. Maar uw kantoor of thuiswerkplek is meer dan een mooi visitekaartje: het is ook een plek waar u een prettige werkomgeving wilt creëren voor uw werknemers. Een plek waar zij zich thuis voelen en waar zij op een praktische en efficiënte manier hun werk kunnen doen. Met een professionele kantoorinrichting zorgt u bovendien voor een veilige en gezonde werkplek voor uw medewerkers. Een ergonomisch verantwoorde kantoorinrichting is dan ook van groot belang. Bij Havic Kantoormeubelen kijken we, samen met u, naar deze én andere aspecten van uw kantoorinrichting. 

Vergaderruimte bij Vida XL

 

Vergaderruimte met statafel

Waaraan voldoet een goede kantoorinrichting?

Een goede kantoorinrichting voldoet aan een aantal belangrijke punten. Zo moet de inrichting de juiste uitstraling hebben, maar ook functioneel en ergonomisch zijn. Er moet voldoende ruimte beschikbaar zijn om rust te creëren wanneer dat nodig is. Daarnaast draagt een inspirerende werkomgeving bij aan de arbeidsproductiviteit en concentratie van uw medewerkers. Maar hoe creëren we zo’n prettige werkomgeving waarin iedere werknemer zich thuis voelt? Hoe kunnen we snel en efficiënt inspelen op de ontwikkelingen in organisaties? Bij Havic Meubelen stellen wij continu deze vragen als projectinrichter en hebben wij er altijd passende antwoorden op. 

Van zit-sta-bureau tot receptiebalie

Bij Havic Kantoormeubelen vindt u een breed scala aan verschillende soorten kantoormeubelen, kasten en andere opberg-oplossingen, directiemeubilair, receptiebalies, werkplekken, meubelen om te vergaderen, alles voor de inrichting van uw kantine… en meer. Van zit-sta bureau tot projectinrichting: u vindt bij ons dan ook een volledig aanbod om uw complete kantoor in te richten. Onze interieurspecialisten adviseren u graag over een passende kantoorinrichting voor uw situatie.

Kantoor inrichten op maat

Wanneer u kiest voor professionele kantoorinrichting, dan is het belangrijk dat deze tot in de kleinste details voldoet aan uw wensen. Uw kantoor inrichten doet u namelijk niet wekelijks. Daarom zijn veel van onze producten verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Of u nu op zoek bent naar een recht bureau of hoekbureau, een bureaustoel met lederen bekleding of juist stof: u kunt het zo gek niet bedenken of de uitvoering is beschikbaar en samen te stellen naar uw eigen wensen. De gemene deler: we gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen voor onze kantoormeubelen en leveren altijd professionele producten. Wij gaan graag met u om de tafel om uw kantoorinrichting op maat voor u te realiseren.

Uw complete kantoor professioneel ingericht

Wilt u uw gehele kantoor laten inrichten door Havic? Onze interieurspecialisten denken graag mee hoe uw kantoor het meest efficiënt ingericht kan worden. Daarnaast wordt de inrichting van uw kantoor geheel vrijblijvend voor u gevisualiseerd door middel van diverse tekeningen. Hierdoor krijgt u een zo goed mogelijk beeld van het mogelijke eindresultaat. Ideeën opdoen? Kijk dan op onze pagina met referentieprojecten.

Kennis en vakmanschap

Wij van Havic kantoormeubelen gaan graag een stapje verder in ons advies. We gebruiken heldere visualisaties, waardoor u op voorhand een goede indruk krijgt van uw nieuwe kantoorinrichting. Wij verzorgen professionele kantoorinrichtingen, en kunnen daarnaast verschillende soorten design kantoormeubelen leveren. Bij ons draait het om kennis en vakmanschap, die wij graag met u delen om uw kantoor in te richten.


Meer weten over de inrichting van uw kantoor?

Wij ontzorgen u graag volledig als het gaat om de inrichting van uw kantoor. Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van kantoormeubilair en kantoorinrichting. U bent meer dan welkom in een van onze showroomvestigingen in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum of Breendonk (BE). Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maakt u voor een bezoek aan één van onze showrooms even een afspraak, dan reserveren wij voldoende tijd.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370