Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Op zoek naar een unieke Kantoorinrichting?

Vergaderruimte bij Van den Bosch

Populaire productenHavic Kantoormeubelen is al vele jaren een belangrijke speler op het gebied van kantoorinrichting. Kantoorinrichting is tegenwoordig meer dan alleen het meubilair waaraan gewerkt wordt. Het is een vertaalslag van de visie en identiteit van uw organisatie of thuiswerkplek. Hoe creëer je zo’n prettige werkomgeving waarin iedere werknemer zich thuis voelt? Hoe kun je snel en efficiënt inspelen op de ontwikkelingen in organisaties? Bij Havic Meubelen stellen wij continu deze vragen als projectinrichter en hebben wij er altijd passende antwoorden op. 

Kantoorinrichting op maat

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Of u nu op zoek bent naar een recht of hoekbureau, een bureaustoel met lederen bekleding of juist stof: U kunt het zo gek niet bedenken of de uitvoering is beschikbaar en samen te stellen naar uw eigen wensen.
Wilt u uw gehele kantoor laten inrichten door Havic? Onze interieurspecialisten denken graag mee hoe uw kantoor het meest efficiënt ingericht kan worden. Daarnaast wordt de inrichting van uw kantoor geheel vrijblijvend voor u gevisualiseerd door middel van diverse tekeningen. Hierdoor krijgt u een zo goed mogelijk beeld van het mogelijke eindresultaat.
Ideeën opdoen? Kijk dan op onze pagina met referentieprojecten.

Vergaderruimte bij Vida XL

 

Vergaderruimte met statafel

Meer weten over de inrichting van uw kantoor?

Wij van Havic kantoormeubelen gaan graag een stapje verder in ons advies waardoor u op voorhand een goede indruk krijgt van uw nieuwe kantoorinrichting. Wij verzorgen professionele kantoorinrichtingen met diverse design kantoormeubelen. Bij ons draait het om kennis en vakmanschap, die wij graag met u delen. Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van kantoormeubilair en kantoorinrichting. U bent meer dan welkom in een van onze showroomvestigingen in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum of Breendonk (BE). Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maakt u voor een bezoek aan één van onze showrooms even een afspraak, dan reserveren wij voldoende tijd.

Neem contact met ons op

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370