Moderne bureaustoelen

Op zoek naar moderne bureaustoelen met een verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding? Dan is Havic uw partner! Wij leveren hoogwaardige bureaustoelen in een breed scala aan kleuren, uitvoeringen en stijlen. Bovendien zijn we u ook graag van dienst met een compleet aanbod aan andere kantoormeubelen én (indien gewenst) uw volledige projectinrichting.

Waarom professionele bureaustoelen?

Als mensen brengen we steeds meer tijd zittend door. ’s Avonds op de bank, maar ook overdag in onze werkomgeving. Waar mensen langdurig achter een bureau zitten, is een goede bureaustoel onmisbaar. Door de juiste keuzes te maken op het gebied van ergonomie, zorgt u ervoor dat uw medewerkers veilig en gezond kunnen werken. En dat zorgt voor duurzame inzetbaarheid van uw mensen. Een moderne bureaustoel combineert een hoge kwaliteit op het gebied van ergonomie en functionaliteit met een fraaie uitstraling. Een investering in moderne bureaustoelen draagt op die manier bij aan het welbevinden en de productiviteit van uw medewerkers. Bovendien zorgen professioneel vormgegeven kantoormeubelen ook voor een goede uitstraling van uw organisatie naar klanten, gasten en bezoekers van uw pand. Investeren in goede bureaustoelen biedt dus een grote meerwaarde! Bij Havic leveren we waar voor uw geld: met een prijs/kwaliteitverhouding die bijna niet beter kan!

Design bureaustoelen

Bij Havic leveren we moderne bureaustoelen met een fraai ontwerp. Daarnaast bieden we ook design bureaustoelen. Deze bieden de crème de la crème als het gaat om ontwerp en uitstraling. U vindt bij ons design bureaustoelen in vele soorten en maten. In hoogte verstelbaar, voorzien van een verstelbare lendensteun, een bureaustoel met een wit, rvs, gekleurd of zwart frame, een gestoffeerde rugleuning of liever een leren bureaustoel… Havic heeft het allemaal. Onze design bureaustoelen zijn bovendien verrassend betaalbaar.

Welke bureaustoel kiest u?

Moderne bureaustoelen zijn er in vele soorten en maten. En een keuze voor de juiste bureaustoel maakt u niet zomaar. Uw medewerkers brengen immers veel tijd door op hun stoel. De bureaustoelen die u kiest, zijn dan ook in hoge mate bepalend voor het werkcomfort én voor de uitstraling van uw organisatie naar buiten. Bij Havic helpen we u daarom graag bij uw keuze. Uiteraard kunt u rondkijken in onze webshop, maar we geven u ook graag een persoonlijk advies. Kom bij ons langs in één van onze showrooms in Veghel, Amsterdam, Hilversum, Gouda of Breendonk (BE). Samen met u bekijken we welke bureaustoelen passen bij uw wensen, de wensen van uw medewerkers en de cultuur van uw organisatie. Bel ons gerust voor een afspraak!

Méér dan moderne bureaustoelen

Behalve voor moderne bureaustoelen, kunt u bij Havic ook terecht voor onder andere complete werkplekken, zit sta bureaus, opbergsystemen, vergadertafels en -stoelen, directiemeubilair, kantine-inrichting en nog veel meer. Bovendien bieden we projectinrichting van A tot Z: van advies, plattegronden en (3D)visualisaties tot levering, installatie en service. U vindt bij ons dan ook (veel) meer dan alleen moderne bureaustoelen.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op! Onze adviseurs helpen u graag verder!

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370