Tafels

Tafels

Tafels

Tafels zijn onmisbaar op kantoor. Of u nu kiest voor een salontafel of bijzettafel, de vele design tafels van Havic bieden zowel uitstraling als gebruiksgemak. Welke tafel u ook kiest, u en uw bezoek hebben hiermee alles binnen handbereik. In de ontvangstruimte kunt u bijvoorbeeld tijdschriften op de tafel leggen voor uw wachtende bezoek. Wanneer zij plaatsnemen op uw design ontvangst zitmeubel zullen zij zich bezig kunnen houden tijdens het wachten. Laat u inspireren op onze webshop, neem een kijkje op onze referentieprojecten pagina of maak even een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ark tafel

Vanaf € 249,- Excl. BTW

Vanaf € 249,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Multifunctionele en designvolle bijzettafels

Bijzettafels worden vaak gebruikt in de ontvangstruimte. Ook zijn de kantine, vergaderruimte of directiekamer ruimtes waar een bijzettafel gebruikt kan worden. Of de bijzettafel nu groot, klein, rond of vierkant is, de collectie design bijzettafels van Havic zijn een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met een designvol bijzettafeltje kunt op een leuke manier de lege ruimtes in uw kantoor opvullen. Doordat de bijzettafel niet te prominent aanwezig is, staat deze nooit in de weg. Daarnaast kunt u uw designvolle bijzettafel gebruiken om diversen attributen op te plaatsen. Zet uw bijzettafel naast het design ontvangst zitmeubel om een sfeervol zitje te creëeren. 

De design bijzettafel is een handig,  multifuntioneel designmeubel dat in vele ruimtes geplaatst kan worden. Bij Havic kunt u terecht voor een ruime keuze aan diverse bijzettafels. Zo kunt u kiezen voor een glazen, eiken of zelfs hoogglans witte design bijzettafel. Combineer bijvoorbeeld uw glazen bijzettafel met een glazen design ontvangstbalie, of kies ervoor om uw strakke en moderne inrichting te complimenteren met een eiken houten bijzettafel.

Designvolle en duurzame salontafels

De design salontafel moet passen bij de rest van uw kantoor interieur. Daarnaast is duurzaamheid ook van belang bij de ideale salontafel. Havic biedt u deze combinatie van design en duurzaamheid. De eis van duurzaamheid komt voort uit de mate van gebruik van de design salontafel. Er worden vaak spullen op gelegd en hierbij mogen geen krassen of andere beschadigingen ontstaan. De belofte die Havic u maakt wat betreft de combinatie van design en duurzaamheid geldt als vanzelfsprekend voor elke salontafel uit ons assortiment. Zowel voor de glazen salontafels, als de salontafel van hout of metaal.

Niet de bijzettafel of salontafel gevonden die u zoekt? Bekijk onze referentieprojecten of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370