Opbergen

Opbergen kantoorartikelen

Het opbergen van kantoorartikelen doet men over het algemeen in opbergkasten, schuifdeurkasten, roldeurkasten of ladeblokken. Kasten zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Om te voorkomen dat je van het kastje naar de muur gestuurd wordt, is het zaak om voor jezelf te bepalen wat voor type kast je wil. Bedenk hoeveel opbergruimte je nodig hebt, hoeveel ruimte er in het kantoor beschikbaar is én wat je met het interieur wil uitstralen.

Ontdek onze collectie van opbergkasten. Wilt u ons kantoormeubilair in het echt zien? Maak dan een afspraak en bezoek één van onze showrooms.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Welke opbergkasten zijn geschikt voor het kantoor?

De keuze in kantoorkasten is eindeloos. In de collectie van Havic vind je een design opbergkast met ieder eigen functionaliteiten. Van schuifdeurkasten, roldeurkasten, draaideurkasten tot archiefkasten, dossierkasten en ladeblokken. De opbergmeubelen zijn er in verschillende afmetingen. Groot zodat je er lekker veel kantoorspullen in kwijt kunt of juist klein, passend bij de ruimte die je beschikbaar hebt.

De belangrijkste vraag die wij stellen is: wat past er bij jouw bedrijf?
Maak dit voor jezelf inzichtelijk:

  • - Hoe groot is de ruimte waar het opbergmeubel komt te staan?
  • - Welke stijl past het beste bij jouw kantoor?

Vanzelfsprekend zijn het type kasten die je het beste kunt kiezen sterk afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte. Daarnaast is het doel belangrijk: ga je voor praktisch en wil je zo veel mogelijk ruimte optimaal benutten? Of is de uitstraling belangrijker? En ga je voor strak en tijdloos, modern en hip of klassiek en stijlvol?

Kies de opbergkast die bij je past

Kantoorkasten zijn onlosmakelijk verbonden aan een werkplek. Elke kast in de collectie van Havic is er in diverse afmetingen. Daardoor kun je nagenoeg ieder opbergmeubel volledig naar eigen wens configureren. Zo heb je vaak de keuze in formaat, kleur, onderstel, aantal schuifdeuren of type handgreep. Dit doe je eenvoudig via de configurator op onze website.

Waarom kiezen voor opbergkasten

Vanuit praktisch oogpunt zijn kasten ideaal om kantoorspullen op te bergen. Open kasten bieden overzicht terwijl met dichte kasten alle spullen juist mooi uit het zicht zijn. En dat brengt weer wat meer rust binnen de kantoorruimte. Naast opbergruimte vormen kasten ook een onderdeel van het interieur. Met het type opbergkast dat je selecteert kun je een duidelijke stempel drukken op de stijl die je voor ogen hebt.

  • - Kasten zijn makkelijk en handig: je kunt al je spullen kwijt.
  • - Kasten brengen rust: een opgeruimd kantoor is goed voor je mentale gesteldheid.
  • - Kasten vormen het verlengstuk van je interieur: zet de toon met de juiste kast.
  • - Kasten zijn volledig naar eigen wens en maat te configureren.
  • - Kasten zijn er voor ieder budget.

Kasten: functioneel en esthetisch

Hoewel veel zaken op het kantoor tegenwoordig digitaal vastgelegd worden, is kastruimte altijd welkom om de nodige administratie en kantoorbenodigdheden op te bergen. Denk aan administratie in mappen of hangmappen, ordners, papierwerk en kantoorartikelen. Opbergkasten hoeven niet langer enkel functioneel te zijn, ze mogen juist ook gezien worden. Kasten kunnen daardoor bijvoorbeeld ook als scheiding in het kantoor gebruikt worden. Het is slim om alle ruimte in een kantoor optimaal te benutten.

Opbergkasten als scheidingswand

Benut elke centimeter: ruimtebesparende kasten

Veel bedrijven kijken kritisch naar elke vierkante meter van hun kantoorruimte vanwege de hoogoplopende kosten per meter. Logisch, want elke centimeter die je kunt winnen kan een positief effect hebben op je portemonnee. Vandaar dat Havic in de collectie een grote keuze in ruimtebesparende kasten heeft. Dit design meubilair bestaat uit extra ondiepe kasten van 35 cm waar exact een ordner in past. Hiermee bespaar je ten minste 10 cm op reguliere kasten. Het loont dus om je kantoorruimte praktisch in te richten.

Perfect passende ladeblokken

Een ladeblok is vooral een praktische toevoeging aan het bureau binnen je werkplek. Het is een eenvoudige manier om extra opbergruimte te creëren en de ruimte die je bureau inneemt maximaal te gebruiken. Ladeblokken zijn er in alle soorten: verrijdbare ladeblokken, staande ladeblokken en hangende ladeblokken. Qua materiaal is er ook voldoende variatie: ladeblokken zijn er onder meer in staal, hout, hoogglans en houtfineer. Hierin is het vooral zaak om te kiezen voor wat jij het mooiste of meest praktisch vindt.

Schuifdeurkasten: stijlvol en praktisch

Het grote voordeel van schuifdeurkasten is dat zij naast de ruime opbergmogelijkheden ook bijdragen aan een optimale akoestiek in de kantoorruimte. Het akoestische schuim in de deuren verbetert namelijk de akoestiek in een kantoor, vergaderruimte of directiekamer. De schuifdeuren sluiten de opgeborgen kantoorartikelen mooi af en het design van de schuifdeurkast draagt bij aan de uitstraling van het kantoorinterieur.

Ruimte roldeurkasten

Waar draaideurkasten voorzien zijn van deuren die naar buiten toe openslaan, is dit bij roldeurkasten niet het geval. Roldeurkasten zijn ruime opbergkasten voorzien van een roldeur, waardoor de kastdeuren minder ruimte in beslag nemen. Dit type kast wordt vaak gekozen wanneer men weinig ruimte heeft en dit vooral praktisch ingericht wordt.

Een volledige projectinrichting

Heb je een kantoor, vergaderruimte, werkplek of directiekamer dat volledig ingericht moet worden? Het kan lastig zijn om verschillende kantoormeubelen bij elkaar te zoeken en te zorgen dat er één stijl ontstaat. En hoe zorg je ervoor dat elke centimeter van de kantoorruimte optimaal benut wordt. Het Havic-team helpt je hierbij: we maken een 3D-ontwerp en nemen de volledige projectinrichting uit handen. Hierdoor ontstaat er een mooi samenhangend geheel. Van design opbergkast tot aan bureaus en stoelen. En alles wat daar tussenin past.

Ontdek onze collectie design kasten

Havic heeft een ruime collectie design opbergkasten. Bekijk onze webshop en selecteer de kast die het beste bij je past. Liever ons kantoormeubilair in het echt zien? Maak een afspraak en bezoek één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370