Kasten

Kasten

Kasten

Ondanks het digitale tijdperk waarin we leven zijn er maar weinig kantoren die echt zonder kasten of ladeblokken kunnen. Of het nou gaat om kantoorbenodigdheden of administratie in mappen of hangmappen, Havic heeft een passende oplossing in de vorm van designvol meubilair. Tegenwoordig moeten kasten namelijk niet alleen functioneel zijn, ze mogen ook gezien worden. Laat bijvoorbeeld kasten functioneren als scheiding in het kantoor zodat ze een dubbele functie vervullen. Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Draaideurkast LU

Vanaf € 394,- Excl. BTW

Vanaf € 394,- Excl. BTW

Open kast Gira blauw geel groen grijs
Vanaf € 1199,- Excl. BTW
Vanaf € 1199,- Excl. BTW
Schuifdeurkast DOV
Vanaf € 1197,- Excl. BTW
Vanaf € 1197,- Excl. BTW
Draaideurkast Thomi

Vanaf € 655,- Excl. BTW

Vanaf € 655,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Diversiteit aan kasten

Tegenwoordig is er een behoorlijke diversiteit aan kasten. Draaideurkasten, roldeurkasten of schuifdeurkastenze hebben allen hun eigen uitstraling. Wij van Havic helpen u graag bij het selecteren van een design kantoormeubel dat voldoet aan uw behoefte en welke het beste bij u past. Op deze manier komen we tezamen met een passende oplossing voor elk budget en voor elke gewenste uitstraling.

Ruimtebesparende  kasten

Veel bedrijven besparen tegenwoordig op de vierkante meters aan kantoorruimte omdat de kosten per meter behoorlijk op kunnen lopen. Havic heeft hiervoor ruimtebesparende en tevens designvolle oplossingen die bij kunnen dragen aan uw kostenbesparing. Zo hebben we in onze ruime collectie aan design meubilair extra ondiepe kasten met een diepte van slechts 35 cm waar exact een ordner in past. Op deze manier bespaart u minimaal 10 cm ten opzichte van de regulieren kasten maar verliest uw kantoor niets op het gebied van uitstraling. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Niet de kast of opbergmogelijkheid gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370