Over Havic

Havic Kantoormeubelen is leverancier van design kantoor-, vergader-, directie- en ontvangstmeubelen. Wij beschikken over een uitgebreide collectie van design kantoormeubilair welke rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd wordt. Hierdoor zijn we in staat om topkwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs.

Kantoorinrichting is tegenwoordig meer dan alleen de kantoormeubelen waaraan gewerkt wordt. Het is een vertaalslag van de visie en identiteit van de organisatie. Of het nu gaat om werkplekken, vergaderen, opbergmogelijkheden, kantine-, directie- of ontvangstmeubels, het mag gezien worden! Daarnaast mogen er hoge eisen worden gesteld op het gebied modulariteit, maatwerk en ergonomie. Met een nieuwe kantoorinrichting ingericht met design kantoormeubelen van Havic investeert u in het welzijn van uzelf en uw collega’s.

Onze opdrachtgevers bestaan naast commerciële bedrijven ook uit scholen, zorginstellingen en andere overheidsinstanties binnen Nederland en België. De projectinrichting van ontvangstruimtes, directiekamers, kantines, kantoor- en vergaderruimtes wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Vanaf het inmeten en de eerste schets tot aan de oplevering van uw gewenste kantoorinrichting.

Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum of Breendonk (BE). Laat vooraf wel even weten als u komt zodat er altijd iemand aanwezig is en de koffie klaar staat.

                                                                                             

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370