Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Projectinrichting Amersfoort

Bij Havic Kantoormeubelen bent u aan het juiste adres voor het inrichten van uw kantoor in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort. Omdat wij rechtstreeks samenwerken met de fabrieken, kunnen wij u kantoormeubilair bieden tegen scherpe prijzen. Kijk ter inspiratie alvast eens in onze webshop. 

 

Showroom Hilversum

Wilt u het meubilair eens met eigen ogen zien en natuurlijk uitproberen? Maak dan een afspraak in onze showroom in Hilversum. Deze ligt op ongeveer een halfuur rijden van Amersfoort. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Uw volledige projectinrichting snel & gratis geleverd in Amersfoort en omgeving

Onze monteurs staan voor u klaar om het bestelde meubilair professioneel en kostenloos bij u in Amersfoort te komen leveren en installeren. Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Kijk dan eens op de website onder Referentieprojecten. 

 

 

Projectinrichting AmersfoortProjectinrichting en kantoormeubilair in Amersfoort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370