Projectinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in complete projectinrichting Havic verzorgt niet alleen kantoormeubilair, maar helpt u ook graag met de bekleding van uw wanden, vloeren en ramen. Ook voor advies op het gebied van akoestiek en verlichting bent u bij Havic aan het juiste adres.

Uw inrichting is het eerste wat bezoekers zien

Uw kantoorinrichting is het eerste wat mensen zien als ze binnenkomen in uw bedrijf. De uitstraling van het meubilair moet dus aansluiten bij de kernwaarden van het bedrijf. De eerste indruk kunt u niet overdoen en u wilt dus meteen de juiste indruk maken bij bezoekers. Daarbij is het belangrijk om te achterhalen wat ú graag wilt. Welke uitstraling past bij u? Wat vinden uw bezoekers belangrijk?

Daarom gaan we samen om de tafel om uw wensen te bespreken. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een voorstel op maat, zodat het interieur perfect aansluit bij uw organisatie. 

Zien is geloven

Vanuit onze ervaring met projectinrichting kunnen we u uitstekend adviseren. Maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat u het meubilair eerst met eigen ogen wilt zien en uitproberen, voordat u tot aanschaf overgaat. U kunt daarom een afspraak maken in één van onze showrooms, zodat u de kwaliteit en het comfort van ons meubilair zelf kunt ervaren. 

Ook hebben we in onze showrooms de stalen van alle stoffen en materialen, zodat u ook hierin de juiste keuze kunt maken. Maak dus gerust een afspraak in één van onze showrooms!

''Havic brengt ruimtes tot leven'' 

Ook op het gebied van ergonomie zijn onze adviseurs u graag van dienst. De fysieke gesteldheid van uw medewerkers is van groot belang voor uw organisatie. Het inzetten van ergonomische bureaustoelen en bijvoorbeeld zit-sta bureaus is daarom zeker het overwegen waard. Tijdens uw bezoek aan onze showroom gaan we samen op zoek naar de projectinrichting die perfect bij u, uw medewerkers én uw bedrijf past!

Visuals

Het is vaak lastig voor te stellen hoe het toekomstige meubilair zal staan in uw organisatie en of het allemaal wel zal passen. Onze tekenaar zal u daarom helpen met plattegronden op schaal of 3D-visuals, zodat u zich een zo goed mogelijke voorstelling kunt maken van het eindresultaat.

Alles in één

Havic heeft alles in huis voor uw complete projectinrichting. Van eerste adviesgesprek met één van onze adviseurs tot montage op locatie door onze ervaren monteurs. Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft u gedurende het hele project steeds één vast aanspreekpunt. Zo maken we samen een succes van uw project!

'Vijf showrooms in Nederland en België'' 

Havic realiseert projecten door heel België en Nederland. Onze ervaring strekt zich uit van grote tot kleine projecten, voor een breed scala aan opdrachtgevers. In onze showrooms in onder andere Breendonk en Veghel (NL) helpen wij u graag met de (her)inrichting van uw kantoor. Levering en montage is kosteloos in België en Nederland. Op zoek naar projectinrichting in bijvoorbeeld de regio's Antwerpen, Turnhout, Gent of Brussel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Voordeel door korte lijnen

Bent u op zoek naar projectinrichting voor op uw kantoor? Havic werkt zonder tussenhandel en koopt het meubilair rechtstreeks in bij de fabrikant. Prijsverhogende schakels worden op deze manier gepasseerd. Daardoor zijn wij in staat om u een scherpe prijs te bieden. En door onze ruime ervaring en het rechtstreekse contact met de fabrikanten, zijn we ook goed in staat om bij te sturen op de gewenste kwaliteit. We geven dan ook met vertrouwen 5 jaar garantie op bijna onze hele collectie. En mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan lossen wij dat uiteraard keurig voor u op.

Benieuwd wat wij van uw kantoor kunnen maken? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370