Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Projectinrichting

Complete projectinrichting is ons specialisme

Havic levert niet alleen uw kantoormeubelen, maar ook voor wand-, vloer- en raambekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast adviseren wij u graag op het gebied van akoestiek en verlichting. 

Havic maakt topkwaliteit en design betaalbaar!

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Uw interieur, het visitekaartje van uw bedrijf

Wij begrijpen dat uw interieur het visitekaartje voor uw bedrijf is. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat de kantoormeubelen de sfeer uitstraalt die past bij uw organisatie. Zo laat u bij elke bezoeker de juiste indruk achter. Onze interieurstylisten ontwerpen graag een voorstel voor u op basis van uw input of denken mee met de door u gewenste uitstraling. Dan sluiten bijvoorbeeld uw vergadertafels mooi aan op de meubels van de ontvangstruimte en de werkplekken. Alles wordt perfect op elkaar afgestemd, waardoor er een mooi geheel ontstaat!

Voelen, kijken en uitproberen

Bij de selectie van het juiste (design)kantoormeubilair blijft de showroom onmisbaar. Het ervaren van de kwaliteit en het zitcomfort is erg belangrijk bij de aankoop van uw nieuwe kantoormeubilair of projectinrichting. Voor het selecteren van de juiste materialen is het prettig om deze in het echt gezien te hebben. Wij nodigen u daarom van harte uit in onze showroom om eens inspiratie op te doen. Maakt u van tevoren wel even een afspraak? Dit kan zowel online als telefonisch, wat u prettig vindt!

Advies op functioneel en ergonomisch vlak

Veel medewerkers brengen per dag behoorlijk wat tijd door aan hun bureau. Hierdoor is ergonomie, zoals een ergonomische bureaustoel, steeds meer van belang. Onze specialisten helpen u graag bij het selecteren van het meest geschikte kantoormeubel. Bij producten zoals bijv. bureaustoelen en conferentiestoelen is het zitcomfort ook erg belangrijk. Wij plaatsen deze graag bij u op proef zodat u voor aanschaf ook zeker weet dat deze uw collega’s zal bevallen.

Vooraf een goed beeld van de uitstraling

Veel mensen vinden het lastig om zich een beeld te vormen van de toekomstige uitstraling en of het allemaal wel zal passen in de ruimte. Wij helpen u graag met indelingsplattegronden op schaal en eventuele alternatieven zodat de optimale indeling gerealiseerd wordt. Indien mogelijk maken we zelf 3D visuals van de ruimte zodat u ook een goed beeld heeft van de uitstraling.

Eén partij voor uw complete projectinrichting

Door de manier van werken heeft u aan één partij voldoende voor uw complete projectinrichting. Ook voor turn key projecten kunt u bij ons terecht. Dan heeft u één aanspreekpunt voor de gehele verbouwing of verhuizing.

Als projectinrichter heeft Havic vele klanten op verschillende plaatsen door heel Nederland en België. Met showrooms op drie verschillende locaties kunt u bij ons altijd terecht voor advies over de inrichting voor uw nieuwe kantoor. Tevens leveren en monteren wij uw nieuwe kantoormeubelen gratis en op alle plaatsen in Nederland en België. Op zoek naar projectinrichting in bijvoorbeeld Rotterdam, Eindhoven of Amsterdam? Dan bent u bij Havic aan het juiste adres! 

Betaalbare projectinrichting begint met goed inkopen

Bent u op zoek naar projectinrichting voor op uw kantoor? U kunt genieten van de hoogwaardige kwaliteit die u van een projectinrichter mag verwachten, alleen dan voor een voordelige prijs! Dit omdat wij rechtstreeks samenwerken met diverse (internationale) fabrikanten. Door deze manier van werken worden prijsverhogende tussenschakels als groothandels en importeurs overgeslagen. Hierdoor kunnen wij u een scherp tarief aanbieden en snel en flexibel leveren. Aangezien wij onze producten rechtstreeks inkopen en produceren bij de fabrikanten hebben wij grote invloed op het kwaliteitsniveau. Wij staan achter onze kwaliteit en daarom geven wij op nagenoeg de gehele collectie 5 jaar garantie! Mocht er dus toch onverhoopt een defect ontstaan, dan komen wij direct langs om het euvel te verhelpen.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370