Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Receptiebalie Golf

Vanaf € 925,- Excl. BTW

Beschikbaarheid: 2-4 weken levertijd

De Golf receptiebalie is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Om een impressie te krijgen wat er allemaal mogelijk is kunt u alvast de foto's bekijken en de configuraties & afmetingen.pdf raadplegen. 

Door de complexiteit van de Golf receptiebalie is het niet mogelijk om dit ontvangstmeubel via de webshop te bestellen. U kunt vrijblijvend een offerte op maat aanvragen door op de knop ‘Offerte aanvragen’ te klikken. De Fore receptiebalie heeft een vanaf prijs van € 1935,00.

Download hier de specificaties.pdf

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

De Golf receptiebalie is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Om een impressie te krijgen wat er allemaal mogelijk is kunt u alvast de foto's bekijken.


Door de complexiteit van de Golf receptiebalie is het niet mogelijk om dit ontvangstmeubel via de webshop te bestellen. De Fore receptiebalie heeft een vanaf prijs van € 1935,00.

Golf receptiebalie

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370