Kantoormeubelen leasen

Lease

Op zoek naar een mogelijkheid om de inrichting voor uw kantoor te leasen in plaats van te kopen? In samenwerking met De Lage Landen, mondiaal aanbieder van leasing en bedrijfs- en consumentenfinanciering, biedt Havic Kantoormeubelen u de ideale lease oplossing voor kantoormeubelen aan.

Waarom kantoormeubelen leasen bij Havic? 

  • Uw werkkapitaal blijft vrij om te ondernemen
  • Uw zekerheden blijven vrij voor andere investeringen
  • U kiest zelf voor bezit of gebruik
  • Leasing van bedrijfsmiddelen tot 100% van de aanschafwaarde
  • Geen ingewikkelde constructies, al het papierwerk voor u uit handen genomen
 

Hoe werkt het?

Het leasen van kantoormeubelen bij Havic kan al vanaf een bedrag van €5000,-. De looptijd wordt geheel afgestemd op uw wensen. Binnen 5 minuten geven wij u duidelijkheid over de maandelijkse kosten. Havic ontwerpt voor u de gehele inrichting. Ook het hele papierwerk wordt voor u uit handen genomen.

Ik heb een vraag

 

Welke vorm van leasen wordt toegepast?

De lease-oplossing die Havic Kantoormeubelen u in samenwerking met De Lage Landen biedt is financial lease. Dit houdt het volgende in:

  • U wordt eigenaar van het bedrijfsmiddel.
  • Het bedrijfsmiddel staat op uw balans en mogelijk heeft u fiscale voordelen.
  • U schrijft af op het bedrijfsmiddel en loopt restwaarde risico.
 

Waarom zou ik mijn kantoormeubelen leasen?

De keuze om uw kantoormeubelen te leasen in plaats van te kopen kan op meerdere facetten gegrond zijn. Bijvoorbeeld omdat u uitbreidingsinvesteringen wilt doen maar dit geld daarvoor niet in één keer kunt missen. Met de lease-mogelijkheid van Havic Kantoormeubelen behoudt u uw financiële ruimte en weet u vooraf waar u aan toe bent.

Het lease assortiment van Havic Kantoormeubelen staat gelijk aan alle design kantoormeubelen die te vinden zijn op onze website. Voor vragen of persoonlijk advies over de lease oplossing van Havic Kantoormeubelen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370