Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 
Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

De vergaderstoel moet passen bij de uitstraling van uw organisatie. Met een ruime collectie van design kantoormeubelen kunt u bij Havic terecht voor velen soorten vergaderstoelen. Termen die onze stoelen kenmerken zijn: kleurrijk, stijlvol, design, betaalbaar en niet te vergeten comfortabel. Wat uw persoonlijke behoeften dan ook mogen zijn, bij Havic zult u vinden waar u naar op zoek bent. Welke combinatie van materiaal, kleur of opties u ook wenst, stoelen voor de vergaderruinte kunt u bij ons naar hartenlust samenstellen. Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Stoel Net (ringpoot)

Vanaf € 177,- Excl. BTW

Vanaf € 177,- Excl. BTW

Vergaderstoel Neo (houten 4 poot)

Vanaf € 571,- Excl. BTW

Vergaderstoel Teki 2000

Vanaf € 344,- Excl. BTW

Vergaderstoel Van (verrijdbaar)

Vanaf € 553,- Excl. BTW

Vergaderstoel Van (lage spinpoot)

Vanaf € 682,- Excl. BTW

Nadu stoel XS (kruisframe)

Vanaf € 555,- Excl. BTW

Stoel Arca ongestoffeerd

Vanaf € 264,- Excl. BTW

Stoel Mille (sledepoot)

Vanaf € 586,- Excl. BTW

Stoel Net (4 poot)

Vanaf € 185,- Excl. BTW

Vanaf € 185,- Excl. BTW

Vergaderstoel Monte

Vanaf € 293,- Excl. BTW

Vanaf € 293,- Excl. BTW

Vergaderstoel Neo (spinpoot)

Vanaf € 576,- Excl. BTW

Vergaderstoel Socia (4 poot)

Vanaf € 261,- Excl. BTW

Vergaderstoel Soci (sledepoot)

Vanaf € 219,- Excl. BTW

Vergaderstoel Van (4 poot)

Vanaf € 539,- Excl. BTW

Vergaderstoel Rezo (spinpoot)

Vanaf € 624,- Excl. BTW

Vergaderstoel Rezo (verrijdbaar)

Vanaf € 646,- Excl. BTW

Vergaderstoel 993
€ 159,- Excl. BTW
Vergaderstoel Van (hoge spinpoot)

Vanaf € 592,- Excl. BTW

Stoel Nadu XS (houten spinpoot)

Vanaf € 769,- Excl. BTW

Stoel Nadu (spinpoot)

Vanaf € 597,- Excl. BTW

Stoel Nadu (verrijdbaar)

Vanaf € 641,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vergaderstoelen voor elke organisatie

Vergaderstoelen en vergadertafels zijn veelal onmisbaar in een kantoorruimte. In een organisatie waar meerdere mensen werken, dient met enige regelmaat vergaderd te worden. Of uw organisatie nou klein of groot is, aan vergaderen ontkomt u vaak niet. Omdat er soms uren vergaderd wordt is het belangrijk dat de stoelen geschikt zijn om langere tijd op te zitten. De mentaliteit van zij die vergaderen wordt immers mede gestimuleerd door het zitcomfort. Stoelen in een vergaderruimte zijn de sfeerbepalers: niet alleen door het design van het kantoormeubel, maar ook vanwege de mate van comfort. De vergaderruimte is vaak het middelpunt van de organisatie. Mede door de inrichting hiervan met de juiste design kantoormeubelen bepaald deze niet enkel de setting van de vergaderruimte, maar van de gehele organisatie. 

Vergaderstoelen van hoge kwaliteit naar eigen wens en behoefte

De vergaderstoelen en vergadertafels die worden aangeboden door Havic zijn van de beste kwaliteit en zijn daarnaast geheel naar uw persoonlijke wensen en behoeften samen te stellen. Kies de gewenste kleur, het onderstel en eventuele extra opties om de vergaderstoelen en vergadertafels zo mooi en praktisch mogelijk te maken. Wilt u een designstoel met een vier-poot chromen onderstel een mooie design ringpoot of een verrijdbare stoel om te vergaderen? Havic biedt u ontelbare combinatiemogelijkheden. Welke stoel u ook kiest, zorg ervoor dat ze de andere vergadermeubels complimenteren en versterken. De vergadertafel en vergaderstoelen zijn namelijk het pronkstuk van uw kantoor.

Niet de vergaderstoel gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms om u vrijblijvend te laten adviseren op het gebied van projectinrichting.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370