Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 
Bench werkplekken

Bench werkplekken

Bench werkplekken

Bench werkplekken zijn ontworpen om zich perfect aan te kunnen passen aan de wensen en behoeften van de gebruiker. In onze collectie design kantoormeubelen vindt u bench werkplekken die u geheel zelf samen kunt stellen en ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk zijn. Naast de mogelijkheid om de hoogte te verstellen, zijn de bench werkplekken leverbaar in oneindig veel variaties. Zo kunt u zelf de afmetingen, kleuren en bijkomende opties kiezen. Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bench werkplek Gabe
Vanaf € 986,- Excl. BTW
Vanaf € 986,- Excl. BTW
HVC duodesk (elektrisch verstelbaar)

Vanaf € 1045,- Excl. BTW

-10%
Zit/Sta duo bureau Ergo (elektrisch verstelbaar)

Vanaf € 1.345,- € 1.210,50 Excl. BTW

Sense duodesk met ombouw spindel met stoelen

Vanaf € 1450,- Excl. BTW

Duodesk Sense (hoogte instelbaar)

Vanaf € 738,- Excl. BTW

Bench werkplek Big X
Vanaf € 1267,- Excl. BTW
Vanaf € 1267,- Excl. BTW
Bench werkplek Senza
Vanaf € 1029,- Excl. BTW
Vanaf € 1029,- Excl. BTW
Bench werkplek Beck Low
Vanaf € 653,- Excl. BTW
Bench werkplek Beck High
Vanaf € 1452,- Excl. BTW
Bench TNT met lage aanbouwkast
Vanaf € 1295,- Excl. BTW
Bench werkplek Gabe met aanbouwkast
Vanaf € 1045,- Excl. BTW
★ COMBIDEAL
Duo spindelbureau + Bureaustoelen

Vanaf € 1498,- Excl. BTW

Bench werkplek TNT
Vanaf € 1058,- Excl. BTW
Vanaf € 1058,- Excl. BTW
Bench werkplek Nubo
Vanaf € 971,- Excl. BTW
Vanaf € 971,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bench werkplekken in vele vormen en maten

Bench werkplekken zijn een uitkomst voor elke organisatie. Op de eerste plaats omdat deze systemen geheel naar eigen wens en behoefte kunnen worden samengesteld. Daarbij kunt u de kleuren van de bench werkplekken kiezen en ook kunt u alle kanten uit op het gebied van afmetingen en formaties. Deze vele keuzemogelijkheden maken dat de werkplekken zo zijn samen te stellen dat iedere werknemer zijn of haar eigen werkplek heeft waaraan zij prettig kan werken. Door bench werkplekken uit eenzelfde lijn te kiezen stralen de gepersonaliseerde werkplekken uniformiteit uit en stralen zij tevens dezelfde mate van design uit.

Bench werkplekken met vele opties

De bench werkplekken van Havic Kantoormeubelen komen met vele opties. Zo heeft u de keuze uit verschillende kabelmanagementsystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat uw bench werkplekken altijd opgeruimd zijn en u geen last heeft van losliggende kabels. Ook kunt u zorgen voor optimale akoestiek binnen uw kantoorruimte door akoestische scheidingwanden te plaatsen tussen de design werkplekken van uw bench oplossing. Daarnaast zijn de verschillende bench werkplekken uit te breiden met verlichting op maat en talloze opbergmogelijkheden.

Bench werkplekken op basis van offerte

Zoals hierboven beschreven zijn er bench werkplekken in vele soorten en maten, met vele opties en met ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk al deze varianten op de Havic Kantoormeubelen webshop te plaatsen. Wel is het voor u mogelijk om een offerte aan te vragen voor de design kantoormeubelen die uw interesse wekken. Havic is tevens specialist in het verzorgen van uw gehele projectinrichting.

Niet de bench werkplekken gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370