Bureaus

Bureaus

Bureaus

Bureaus zijn één van de belangrijkste kantoormeubelen binnen uw werkplek. Het bureau moet zorgen voor comfort omdat aan dit kantoormeubel vaak langere periodes gewerkt wordt. Daarnaast wordt de uitstraling van uw kantoor of thuiswerkplek grotendeels bepaald door het bureau. Onze collectie van design kantoormeubelen biedt een groot scala aan bureaus. Deze design bureaus zorgen niet alleen voor een functionele, maar ook voor een prettige werkomgeving. Laat u inspireren in onze webshop, neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Werkplek Retro 2
Vanaf € 599,- Excl. BTW
Vanaf € 599,- Excl. BTW
Bureau Beck
Vanaf € 998,- Excl. BTW
Vanaf € 998,- Excl. BTW
Bureau TNT met aanbouwkast
Vanaf € 1114,- Excl. BTW
Bureau Gabe met aanbouwkast
Vanaf € 1233,- Excl. BTW
Bureau Big C
Vanaf € 540,- Excl. BTW
Vanaf € 540,- Excl. BTW
Manager bureau Vert (ringpoot)

Vanaf € 1466,- Excl. BTW

Manager bureau Vert (vierpoot)

Vanaf € 1199,- Excl. BTW

Manager bureau Rim

Vanaf € 1609,- Excl. BTW

Vanaf € 1609,- Excl. BTW

Bureau E play

Vanaf € 517,- Excl. BTW

Vanaf € 517,- Excl. BTW

Bureau Nubo (hoogte verstelbaar)

Vanaf € 296,- Excl. BTW

Bureau Nubo met aanbouwkast

Vanaf € 1117,- Excl. BTW

Bureau Nubo

Vanaf € 296,- Excl. BTW

Vanaf € 296,- Excl. BTW

Manager bureau Thomi

Vanaf € 1015,- Excl. BTW

Vanaf € 1015,- Excl. BTW

Manager bureau Rim met gelakt glas

Vanaf € 1694,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaus voor elke wens en behoefte

Bij Havic vinden we het belangrijk dat het design kantoormeubilair kan worden aangepast aan het individu. Omdat het bureau misschien wel het meest relevante meubel van uw kantoor of thuiswerkplek is, hebben wij een grote collectie aan design bureaus waarbij vele variaties mogelijk zijn. Van elektrisch verstelbare tot twee- of meerpersoons bureaus, bij Havic is voor ieder wat wils. Naast de keuze uit bureaus die in hoogte verstelbaar zijn, biedt Havic u ook meer dan 80 verschillende bladdecors. Daarbij kunt u ook het onderstel van uw bureau kiezen in de kleur naar keuze, zodat ieder bureau exclusief blijft.

Bij de aankoop van uw design bureau is gepersonaliseerd comfort van groot belang. Niet alleen omdat u hier vaak langere tijd aan werkt, maar ook vanwege het feit dat ieder zijn of haar eigen wensen heeft betreft de ruimte op een bureau. Door de digitalisering die we nu doormaken is voor veel mensen een klein bureau prima werkbaar. Wij van Havic kunnen ons ook goed voorstellen dat u graag een printer of andere hardware op uw bureau kwijt wilt. Vandaar dat wij u ook een groot scala aan grotere bureaus en werkbladen in allerlei vormen en maten bieden.

Naast een comfortabel en multifunctioneel design bureau heeft u wellicht ook wensen betreffende  opbergmogelijkheden. Havic geeft hier graag gehoor aan. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw nieuwe bureau uit te breiden met verschillende opbergkasten zoals een design ladekast of een modern ladeblok.

Elektrisch verstelbare bureaus

Of u nu thuis werkt aan uw ergonomische, elektrische verstelbare bureau of dit kantoormeubel op uw werk gebruikt, comfortabel is dit bureau gegarandeerd. Gebruik het bureau in combinatie met een ergonomische bureaustoel en wees er zeker van dat rugklachten worden voorkomen. Niets is zo belangrijk als een goede zithouding. Denk hier dus goed over na bij het inrichten van uw werkplek of kantoorinrichting. Een ergonomische werkplek voorkomt namelijk klachten. Bij Havic bieden wij u ook design kantoormeubelen die ergonomisch zijn. De werknemers van Havic adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. De verstelbare bureaus van Havic zijn er namelijk in vele variaties en met ieder eigen functies.

Steeds meer werkzaamheden vinden plaats achter een computer die op uw bureau staat. Niet alleen op uw werk, maar ook op uw thuiswerkplek. Het is inmiddels bekend dat wanneer u langere tijd achter een bureau op uw bureaustoel zit, u lichamelijke klachten kan ondervinden. Dit is te voorkomen door uw werkplek ergonomisch in te richten met een ergonomisch, elektrisch verstelbaar bureau. Een ergonomisch bureau is net zo belangrijk als de juiste ergonomische bureaustoel in combinatie met de juiste zithouding. Binnen ons ruime assortiment van ergonomische en elektrische verstelbare bureaus kunt u de keuze maken tussen verschillende maten, kleuren en het materiaal van deze bureaus. U kunt zelf de perfecte combinatie maken van een blad met een bijpassend onderstel en een eventuele aanbouw.

De kwaliteit en comfort van uw design bureau wordt al door Havic gegarandeerd. Een in hoogte verstelbaar en ergonomisch bureau geeft een extra dimensie binnen dit comfort. Personaliseer het verstelbare en/of ergonomische bureau en combineer dit met een ergonomische bureaustoel voor het ultieme zitgemak.

Niet het bureau gevonden dat u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370