Ruimtes die raken

Havic Kantoormeubelen is een projectinrichter met het hoofdkantoor in Veghel (Noord-Brabant), gespecialiseerd in kantoormeubilair voor de zakelijke markt en het realiseren van totale inrichtingen voor bedrijven. Bij Havic creëren we unieke inrichtingen en interieurs, die perfect aansluiten op je bedrijf of organisatie. Of je nu bij ons komt voor een nieuwe vergaderzaal, ontvangsthal of kantoor, wij geloven dat elke ruimte je moet raken. Een plek waar je jezelf thuis voelt, anderen kunt inspireren en uitdagen, waar verhalen met elkaar gedeeld worden, waar een positieve energie hangt en iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Havic brengt ruimtes tot leven. Een uniek interieur dat doordacht is ingericht en écht past bij jouw organisatie. Allemaal om het beste uit de mensen én de ruimte te halen.

Missie

Het is ons doel om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en ondersteunen bij de aanschaf van hun nieuwe kantoorinrichting. Dat doen we vanuit vijf showrooms in Nederland en België, en met een inmiddels ruime ervaring, sinds 2008. Hierbij willen we onze klanten verrassen en hun verwachtingen (blijven) overtreffen op het gebied van prijs/kwaliteitverhouding, advies, installatie en service. We onderscheiden ons op drie belangrijke punten in de markt: we kopen onze meubelen rechtstreeks in bij de producent, we voegen waarde toe met kosteloos advies, ontwerp en service en we denken altijd vanuit de klant. Verwachtingen overtreffen kan immers alleen als we de klant voorop zetten. Indien gewenst ontzorgen we onze klanten volledig!

Voor veel ondernemers vormen kantoormeubelen een kostenpost die zich (meestal) niet direct terugbetaalt. Daarom is het belangrijk dat zij zoveel mogelijk waar voor hun geld krijgen, als het gaat om kantoormeubilair. Kantoormeubilair is een belangrijk visitekaartje voor een organisatie én het is belangrijk dat werknemers veilig, gezond, efficiënt en ergonomisch verantwoord kunnen werken. Een optimale balans tussen een hoge kwaliteit en een goede prijs is daarom voor ondernemers van groot belang. Havic selecteert haar leveranciers zorgvuldig en koopt direct bij hen in. Ook kijkt Havic naar de duurzaamheid van de leveranciers en de producten. Op die manier garanderen we altijd een perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

CONTACT

Dries Wiendels

Directeur / Eigenaar

Esther Reijns

Office Manager

Thijs Claassen

Adviseur

Robin

Robin van Nieuwenhuizen

Adviseur

Jeroen Macnack

Jeroen Macnack

Adviseur

Mitchell Sponselee

Projecttekenaar

Tessa van den Broek

Tekenaar / projectmanager

Danique Hamers

Commercieel medewerker binnendienst

Katya Spierings

Katya Spierings

Applicatiebeheer / Sales support

Katya Spierings

Stef Cleven

(Junior) Content Manager

Linda van den Berg

Linda van den Berg

Inkoop / financiën

Linda van den Berg

Stefan Langenhuijzen

Inkoop / planner

Jori van Lankveld

Planner

Erik Verhagen

Planner

Luc van Empel

Operationeel medewerker

Jeroen Vesters

Bezorger / Monteur

Jan van Boxtel

Jan van Boxtel

Bezorger / Monteur

Remco Haverkort

Remco Haverkort

Bezorger / Monteur

Bryan Verhees

Bezorger / Monteur

Ilja van Bommel

Bezorger / Monteur

Jordy van Aerle

Jordy van Aerle

Bezorger / Monteur

Wouter Vesters

Wouter Vesters

Bezorger / Monteur

Wouter Vesters

Eric Derksen

Bezorger / Monteur

Tim van der Ven

Tim van der Ven

Bezorger / Monteur

Chris Kluijtmans

Bezorger

Hans van Zuijlen

Bezorger

Michäel Wiendels

Magazijn medewerker

Rosa Santos

Rosa Santos

Interieurverzorgster

Vacature

Collega's worden?

Bekijk onze vacatures!

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370