Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Directiebureau Maya XL Deluxe

Vanaf € 1394,- Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Beschikbaarheid: 4-6 weken levertijd

Met dit product zijn onderstaande projecten gerealiseerd

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

De Maya directielijn heeft veel mogelijkheden en is geheel op uw specifieke wensen af te stemmen. Het Maya directiebureau XL Deluxe bestaat uit twee verschillende tops. Een deel van het bureau is gelamineerd, voor het andere deel kunt u kiezen uit gelakt (zwart of wit) of hout (diverse bladdecors). Het Maya directiebureau XL is standaard uitgerust met kabelgeleiding in de poten.

Omdat het niet mogelijk is alle configuratiemogelijkheden van de Maya lijn te verwerken in dit product, staan hieronder enkelen van de mogelijkheden uitgelicht:
- Vele bijpassende opbergmogelijkheden. O.a. draaideurkasten, schuifdeurkasten, op-, aan- en onderbouwkasten, computerkasten en ladeblokken.
- Alle wenselijke accessoires zoals tussenschotten, CPU houders, documentenhouders, schermsteunen en zelfs verlichting


De bijgevoegde afbeeldingen van dit systeem geven een indruk van de diverse mogelijkheden en combinaties. Wilt u meer informatie over een bepaalde configuratie of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Directiebureau Maya XL Deluxe

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370