Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Kantoormeubelen leasen

Wilt u genieten van professionele, ergonomische en unieke kantoormeubelen, zonder dat u hiervoor nu een grote investering hoeft te doen? Kies dan voor leasen! Met het leasen van kantoormeubilair heeft u een nieuwe kantoorinrichting voor een aantrekkelijk, vast bedrag per maand. 

Waarom kantoormeubelen leasen?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor leasen. Zo hoeft u met leasen geen grote investering te doen in uw kantoormeubelen. Voor een vast bedrag per maand weet u zeker dat u beschikt over passend en professioneel kantoormeubilair en/of een geheel nieuwe inrichting, terwijl u tegelijkertijd werkkapitaal overhoudt om vrij te besteden aan andere investeringen. Op die manier kunt u volop blijven ondernemen! U houdt bovendien (spaar)geld achter de hand voor onverwachte gebeurtenissen. Bij Havic ontzorgen wij u graag op het gebied van het leasen van kantoormeubilair: wij regelen al het papierwerk en de rompslomp voor u, en u heeft niet te maken met ingewikkelde constructies. 

Hoe werkt het leasen van kantoormeubilair?

Het leasen van kantoormeubilair bieden wij aan in samenwerking met De Lage Landen, mondiaal aanbieder van leasing en bedrijfs- en consumentenfinanciering. Het leasen van kantoormeubelen bij Havic kan al vanaf een bedrag van €5000,-. De looptijd wordt geheel afgestemd op uw wensen. Onze specialisten adviseren u graag over de looptijd en het contract dat bij u past. Bovendien geven wij u binnen vijf minuten duidelijkheid over de maandelijkse kosten. Havic ontwerpt voor u de gehele nieuwe inrichting. Ook het hele papierwerk wordt voor u uit handen genomen.

Kiest u voor het leasen van uw nieuwe kantoorinrichting bij Havic, dan leaset u via financial lease. Dit houdt in dat u economisch gezien eigenaar wordt van het meubilair: het staat dus op uw balans en mogelijk heeft u fiscale voordelen. Omdat het kantoormeubilair op uw balans staat, schrijft u af op de meubelen. Aan het eind van de looptijd bent u ook juridisch eigenaar van uw nieuwe kantoorinrichting. Met financial lease loopt u een zogenaamd restwaarde-risico: dit betekent dat u zelf het risico draagt wanneer het meubilair aan het eind van de looptijd minder waard is dan van tevoren ingeschat.

 

Kantoormeubilair kopen of leasen?


Veel organisaties vragen zich af of ze hun kantoormeubilair beter kunnen kopen of leasen. Bij Havic adviseren we u hier graag in! We gaan graag met u om de tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen grote investering doen? Hoeveel financiële ruimte wilt u behouden om aan andere investeringen te besteden? Wilt u uitbreiden, maar kunt u het geld daarvoor niet in één keer missen? De keuze om uw kantoormeubilair te leasen in plaats van te kopen kan op meerdere facetten gegrond zijn. Wat uw afwegingen ook zijn: met de lease-mogelijkheid van Havic Kantoormeubelen behoudt u uw financiële ruimte en betaalt u een vast bedrag per maand. Op die manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Welke kantoormeubelen kunt u leasen?


Het lease assortiment van Havic Kantoormeubelen staat gelijk aan alle design kantoormeubelen die te vinden zijn op onze website. Voor vragen of persoonlijk advies over de lease oplossing van Havic Kantoormeubelen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten adviseren u graag! 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370