Kantine

kantine meubilair

De kantine is een belangrijk onderdeel van een kantoor. En kantine meubilair is allesbepalend of een kantine als een prettige plek wordt ervaren. In de bedrijfskantine wordt gegeten, gezellig gekletst, koffiegedronken en komt men tot rust. Het kantinemeubilair hoort daarom bij te dragen aan de uitstraling van uw bedrijf én medewerkers het nodige comfort te bieden. De kantinetafels, barkrukken en kantinestoelen zijn onderdeel van het interieur.

Ontdek onze designcollectie van kantine meubels. Wil je onze producten in het echt zien? Maak dan een afspraak en bezoek één van onze showrooms.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Welk kantine meubilair is er?

Bij de inrichting van een kantine kun je het natuurlijk zo sober of gek maken zoals je zelf wil. Maar in nagenoeg elke kantine vind je in de basis tafels, stoelen en krukken. Het belangrijkste doel is dat mensen lekker kunnen zitten en in alle comfort hun lunch kunnen eten, even kunnen overleggen of gezellig bij kunnen praten. Een hoog comfort én duurzame kwaliteit zijn hierbij van belang. Je wil namelijk dat alle medewerkers er jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van kunnen maken.

Hoe kies ik kantine meubilair?

In de basis is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte je in de kantine hebt. Wat zijn de afmetingen? En welke stijl wil je neerzetten in de kantine en wat wil je uitstralen richting medewerkers of klanten? Om in beeld te brengen hoe je de ruimte het beste kunt indelen, biedt een vrijblijvend interieurplan uitkomst. Daarin wordt schematisch weergegeven hoe de meubels het beste verdeeld kunnen worden. Een belangrijke afweging hierbij is: wil je elke centimeter maximaal benutten en zet je alles vol met meubels óf zet je het wat ruimer op? Zodat er minder zitplekken zijn, maar mensen wel wat meer ruimte hebben.

Wanneer je puur naar het type meubilair kijkt kun je uiteraard voor verschillende stijlen kiezen. Van modern en hip tot strak en tijdloos. En alles daar tussenin. Onze collectie biedt ruime keuze in type kantinetafels, barkrukken en kantinestoelen. In onze webshop vind je alle meubels en kun je per item jouw product naar wens samenstellen. Dat doe je met onze configurator. Hier kies je, afhankelijk per product, de kleuren, type stoffering, bladformaat en bladdecor, type poot of onderstel en materiaalsoort.

Een geheel 3D-ontwerp van je kantine

De volledige inrichting van een bedrijfskantine kan een uitdaging zijn. Waar begin je? Hoe benut je het potentieel van de ruimte? De adviseurs en ontwerpers van Havic maken een 3D-ontwerp en interieurplan van je kantine, afgestemd op jouw wensen. Zo krijg jij het beste beeld van je nieuwe kantine. Volledig ingericht met kantinemeubilair. Hierdoor ontstaat er een mooi samenhangend geheel en realistisch beeld. We ontwerpen namelijk direct met het meubilair dat we verkopen. Daarbij kunnen wij alle materialen zelf leveren.

Kantinetafel: duurzaam en comfortabel

Bij het kiezen van een kantinetafel zijn er diverse factoren om rekening mee te houden. Hoeveel tafels wil je kwijt in de beschikbare ruimte? En hoeveel mensen moeten eraan kunnen zitten? Belangrijk hierbij is dat mensen comfortabel kunnen zitten zonder dat de kantine overbevolkt wordt. Kies je daarnaast voor hout, metaal, kunststof of glas? Zorg ervoor dat de kantinetafel past bij de esthetiek die je met de kantineruimte wil uitstralen.

Onze collectie bestaat uit diverse lijnen van kantine tafels. Bij elke tafel is rekening gehouden met design, comfort en werkbaarheid. De gladde tafelbladen zorgen ervoor dat de tafels eenvoudig schoon te maken zijn. De tafels zijn vaak voorzien van een stevige 4-potig onderstel of robuuste kolompoot, waardoor de kantine tafels stabiel zijn. Tot slot is er bij het ontwerp ook rekening gehouden met een ergonomische houding. De juiste combinatie van tafel en stoelen geeft je kantine de gewenste uitstraling.

De best passende kantinestoelen

Met kantine stoelen kun je in feite alle kanten op. De belangrijkste graadmeters zijn vaak het comfort en de uitstraling. In onze collectie design kantoormeubelen vind je een grote variatie in kantinestoelen. Wil je een volledig gestoffeerde stoel of liever dat enkel de zitting bekleed is? Ga je voor kunststof kantine stoelen of een kunstleder of gestoffeerde bekleding? Daarbij kunnen we nagenoeg elke stoel in de gewenste kleur leveren. Heb je een voorkeur voor type onderstel? Check dan onze: 4 poot stoelen, ringpoot stoelen, spinpoot stoelen, houten poot stoelen of draaibare spinpoot stoelen.

Als je exact weet wat je wil heb je alle mogelijkheden om jouw droomkantine samen te stellen. Heb je wat hulp nodig? Onze adviseurs helpen je om de beste keuzes te maken.

Kantine barkrukken

Barkrukken brengen dynamiek in je bedrijfskantine. Ze doorbreken de ruimte en laten mensen op hoogte zitten. Het is belangrijk om hierbij de ideale zithoogte te bepalen. Vaak houden we hierbij een ideale afstand van +/- 30 cm aan tussen de bovenkant van het blad en de hoogte van de zitting van de barkruk. Ook voor barkrukken geldt: zitten ze lekker en passen ze qua design in de esthetiek van de bedrijfskantine? Houd daarnaast ook rekening met duurzaam materiaal dat eenvoudig te onderhouden is.

In onze collectie vind je kantine barkrukken met ergonomische zittingen, krukken met of zonder leuningen en eventueel met voetsteunen. Bij veel van onze barkrukken kun je het product zelf samenstellen in de configurator. Maak bijvoorbeeld keuzes in zithoogte, kleur, type onderstel of type zitting. Al onze producten zijn op deze manier zelf samen te stellen. Kun je je gewenste meubel online niet configureren? Neem dan contact op met onze adviseurs. We kunnen namelijk nagenoeg ieder meubel op maat maken en leveren.

Heb je vragen over onze kantine meubels of wil je de tafels, stoelen of krukken in het echt zien? Maak een afspraak en bezoek één van onze showrooms. Het Havic-team helpt je graag op weg.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370