Kantine

Kantinemeubilair is er in vele vormen en maten. Pauzeren met kantinemeubilair van Havic zorgt naast uitstraling ook voor comfort. Binnen kantinemeubilair is dit erg belangrijk want pauzeren moet het meest ontspannen moment van uw werkdag zijn. Uw collega’s en uzelf kunnen na hard gewerkt te hebben opladen om vervolgens uitgerust en productief weer aan de slag te gaan. Na een ochtend of middag hard gewerkt te mag de kantine gebruikt worden als een ruimte van ontspanning. Het is iets waar u en uw collega’s vast naar uitkijken, even bijkomen in uw nieuwe kantinemeubilair. Laat u inspireren op onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Kantinemeubilair om bij te ontspannen, bijkomen en bijkletsen

Kantinemeubilair is bedoeld om uitstraling te geven aan de kantineruimte en het moeten meubels zijn waarop, en waaraan u en uw collega’s kunnen ontspannen, eten en bijkletsen. Al deze bezigheden moeten op een prettige en ontspannen manier kunnen plaatsvinden aan uw kantinemeubilair. Omdat de pauze niet lang (genoeg) duurt is het wel zo fijn dat het kantinemeubilair als de kantinestoel, en -kruk zorgt voor kort plezier en gemak. Ook de kantinetafels moeten van dusdanige kwaliteit dat hier jarenlang op gepauzeerd kan worden. Er wordt aan deze kantinetafel gegeten en gedronken waardoor het blad van de kantinetafel snel en makkelijk schoongemaakt kan worden. Kortom, kantinemeubilair moet gebruikt worden waar kantinemeubilair voor bedoeld is, om aan te ontspannen en bij te komen van een ochtend of middag hard gewerkt te hebben.

Kantinemeubilair in alle vormen en maten

Kantinemeubilair is er in vele varianties. Dit meubelstuk moet u en uw collega’s rust en plezier geven tijdens uw pauze, dat is het doel van kantinemeubilair. Het altijd functionele kantinemeubilair van Havic Kantoormeubelen met vaak een kleurrijke en warme uitstraling draagt hieraan bij! Ook kunt u kiezen uit verschillende vormen en kleuren. Hierdoor kunt u zelf de ambiance creëren in de kantine waarin jullie pauzeren. Laat het kantinemeubilair het middelpunt van uw kantine en pauzemomentje zijn.

Niet het kantine meubilair gevonden dat u zoekt? Maak gerust een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370